| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur kan man stärka Lateral nackmuskler

  Hålla dina nackmuskler friska bör vara lika mycket en del av din träning som alla andra kroppsliga området. Med Isometrics och livmoderhalscancer sträckor, kan du hålla dina laterala nackmusklerna tonad och minska smärta. Instruktioner
  Isometrics, livmoderhalscancer sträckor och en läkare vägledning
  1 p Om du har nacksmärta eller om du har fått diagnosen hals eller skiva problem, bör ingen själv-terapi prövas utan en grundlig utvärdering och godkännande av en läkare. Stärkande övningar är utmärkta för att minska smärta och för att bygga styrka i dem som arbetar på styrketräning eller bodybuilding. Dock bör den första regeln är alltid att skydda dig från nya eller ytterligare skada.
  2

  Isometrics använder bara kroppens motståndskraft för att stärka och tonen kroppsliga områden. Att isolera nackmusklerna, stå eller sitta med en rak hållning (axlar rygg och bröst något ur). Placera händerna handflatorna nedåt på pannan, som om du kontrollera din panna för en temperatur men med båda händerna - en ovanför vänster öga, en ovanför höger. Sakta börjar sätta press på din panna, fortsätter gradvis. Samtidigt som trycket, hålla din hållning absolut och inte tillåter trycket att pressa huvudet bakåt. Håll i 5 sekunder och gradvis minska trycket. Om du börjar känna smärta när som helst, avbryta övningen. Annars upprepas för 5 set och öka uppsättningarna successivt över tiden. Var mycket medveten om din hållning. Använd inte för mycket tryck. Inte heller bör man trycker för snabbt. Och alltid stannar vid första tecken på pain.A andra isometrisk uppsättningen är att stå rakt mot en plan vägg. Dra axlarna bakåt tills kroppen är helt i linje med väggen och huvudet vidrör den lätt. Tryck långsamt in huvudet i väggen utan att luta hakan uppåt eller nedåt. Håll trycket och räkna till 5 och sedan långsamt släppa trycket. Upprepa för 5 set och öka uppsättningarna successivt över tiden. Var noga med att inte trycka tillbaka till den punkt där du känner smärta.
  3

  Cervikal sträckor är utmärkt för att bibehålla elasticiteten i nackmusklerna. För laterala livmoderhalscancer sträckor, sitta på en stol med ryggen rak. Placera din vänstra arm bakom ryggen, tvärs över den nedre delen av ryggen. Använd din högra hand, lägg handen över huvudet med fingrarna precis ovanför vänster öra. Sakta använda handen för att luta huvudet åt höger. Håll på längst bekväma punkten och sedan sakta tillbaka till utgångsläget. Upprepa så många repetitioner som du är bekväm med, eller som rekommenderas av din läkare eller sjukgymnast. Denna övning kan också göras effektivt utan att placera armen bakom ryggen.
  4

  kronisk nacksmärta är ett vanligt medicinskt godkänd för vilka det finns många orsaker och behandlingar. Från avhjälpa enkla styvhet att bibehålla flexibiliteten, stärka nackmusklerna genom noggrann träning kan minska eller förhindra många problems.To avgöra vilka övningar är rätt för dig, eller om du har frågor som behöver mer djupgående förvaltning, rådfråga din läkare.
  Addera ditt