| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man äter för att få massa

  Det finns inget mer frustrerande än att spendera timmar och timmar i gymmet och inte ha något att visa för det. Även om du får starkare och kan lyfta mer vikt, du ändå inte skulle kunna se mycket skillnad i kroppen. Om du har problem växer och blir större och du arbetar hårt i gymmet, så finns det bara en lösning: Ät mer! Saker du behöver
  Food
  Visa fler instruktioner
  Hur man ska äta för att få massa
  1

  Räkna ut hur många kalorier du behöver för att behålla din nuvarande vikt genom att multiplicera din kroppsvikt med 12. För att få muskler, du kommer att behöva ta in mer.
  2

  Ett mycket framgångsrikt sätt att gå upp i vikt och hålla sig frisk är att följa 40-40-20 regeln. Det är, bör 40 procent av kalorierna kommer från kolhydrater, 40 från protein och 20 från fett. Ett gram protein och ett gram kolhydrater är vardera fyra kalorier. Ett gram fett är nio kalorier.
  3

  Gör matten. Låt oss använda exemplet på någon som väger 180 pounds. Detta skulle betyda att du behöver cirka 2160 kalorier varje dag för att behålla denna vikt. Detta skulle bryta ner till ungefär 864 kalorier från kolhydrater, 864 kalorier från protein och 432 kalorier från fett. Detta motsvarar 216 gram kolhydrater och protein vardera och 48 gram fett.
  4

  Eftersom du måste äta mer än det lägsta för att gå upp i vikt och du också bränna kalorier på gym, måste du lägga betydande kalorier i korrekt förhållande för att vinna. Börja långsamt, äta 100 extra hundra kalorier varje dag under den första veckan, därefter 200 kalorier varje dag för den andra veckan. Öka det tills din kropp reagerar genom att sätta på vikt.
  5

  För att vara mest effektiva, är det bäst att du sprider dina måltider ut under hela loppet av dagen. Istället för tre måltider om dagen, mål för sex, var och en innehållande 40-40-20 förhållandet av näringsämnen. Detta hjälper till att minimera fett vinna och sätta kalorier till mer effektiv användning:. Bygga muskler