| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör "L Sit 'Övningar

  L sit övningar fungerar kärnan av kroppen. Denna övning fokuserar på magmusklerna samt triceps och höfter. Den L sit är en gymnastik träning drag med parallella stänger för att stödja hela kroppsvikten på händerna. Din kropp är placerad i ett "L" form med benen förlängdes rakt ut i 90 graders vinkel från bålen. L-sit övningar kräver styrka och uthållighet så bli inte frustrerad om du inte kan hålla positionen i mer än några sekunder. Denna övning kräver ingen rörelse utan snarare hela styrkan i dina armar, mage och höfter för att behålla din upphängd position och räkna till 15. Saker du behöver
  parallella barer eller skjuta upp stå
  Visa fler instruktioner
  Hur man gör "L Sit 'övningar
  1

  Placera dig själv mellan de parallella barer. Du bör behålla en bra hållning med rak rygg, inriktade axlar och dina ögon framåtlutande. Om de parallella stängerna är högre, måste du hissa själv upp på raka armar på stängerna. Om du använder låga parallella barer, sitta mellan staplarna på golvet och dra benen mot bröstet.
  2

  Lyft dig själv på stöden vika benen i en tuck position. Armarna ska vara raka. Inte föraning inte ryggen eller runt axlarna. Fokusera på att hålla god hållning. Du kommer att flytta från denna tuck position till en rak benställning efter din stabilisera sig på de parallella stängerna.
  3

  småningom räta ut benen tills benen är placerade i 90 graders vinkel till din kropp, som bildar ett L. Håll dig svävande i luften mellan de parallella stängerna.
  4

  Håll denna position i 5 sekunder och släpp. Gör 5 reps i denna utmanande uppgift. Gradvis arbeta upp till en 15-count lastrummet för övningen.
  5 p Om du inte kan hålla L position eller förlänga benen raka, oroa dig inte. Kvar i undangömt läge och räkna till 5 och utsläpp. Fortsätt att utföra den stoppade läget övningen. Eftersom armarna och magen blir starkare, kommer du sakta att kunna förlänga benen helt. Som din styrka ökar
  6

  , kommer du når den punkt att kunna hålla "L & # x201d, i 15 sekunder. Sedan kan du lägga till en variant av att lyfta benet i ett "V" för att öka intensiteten.