| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Förhindra att hamstringsskador Medan Cheerleading

  Hamstring skador kan orsaka även de mest entusiastiska cheerleader att ta en plats på åskådarplats. Cheerleaders lider ofta av hamstring skador på grund av den repetitiva karaktären av sporten som det tillför kontinuerlig stress på muskler, vilket gör dem mer mottagliga för hamstring drar eller stammar. Följ riktlinjerna nedan för att undvika att dra pep ur dina steg med en hamstring skada. Instruktioner
  1

  Värm upp före varje träning, match eller tävling. Din uppvärmning ska bestå av en lätt aerob träning såsom en rask promenad, lätt joggingtur eller jumping jacks som hjälper dig att arbeta upp ett ljus svett. Det är vetenskapligt bevisat att värma upp innan någon fysisk aktivitet hjälper till att förhindra hamstring skador.
  2

  Utveckla en regim styrketräning. Din regim bör innehålla hamstring styrkeövningar, såsom variationer i bencurl och benlyft minst 3 gånger per vecka. Det är också viktigt att träna omgivande muskler att säkerställa muskel balans. Nybörjare styrka utbildare bör rådfråga en expert eller personlig tränare för att säkerställa korrekt form och teknik med alla program styrketräning. Addera 3

  Stretch före och efter alla övningar. Den vanligaste hamstring sträckan är den statiska stretch. För att utföra denna sträcka, sitta på golvet med benen förlängdes framför dig. Böj höger ben en aning, så att fotsulan vilar mot din vänstra benets inre lår. Böja på höften, luta dig framåt mot din vänstra fot, känner en sträcka under ditt lår. Upprepa med motsatt ben.
  4

  Undvik översträckning. Även om det är mycket viktigt att sträcka ut dina hamstrings, översträckning och felaktig stretching Blanketten kan trötthet i muskeln orsakar eller öka hamstring skador. Konsultera en sjukgymnast eller certifierad personlig tränare för att lära sig rätt hamstring sträckor och form.
  5

  Unna dig en sport massage. Du kan lindra muskel stress och behandla skador genom att ta emot periodiska sport massage av din sjukgymnast. Antalet massage per år kommer att avgöras av din läkare beroende på din aktivitet och kondition. Om du för närvarande inte har en sjukgymnast, be din primära läkare för en remiss.