| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man kan stoppa en tonåring från att ta steroider

  Under 2006 rapporterade Department of Health och Human Services som 12% av tonårspojkar och 2% av tonårsflickor använder steroider. Typiskt tonåringar använder anabola droger för att förbättra sin atletiska förmåga och bättre utseendet på sina kroppar. Den mest socialt accepterade i tonårs världen tenderar att vara de med stora muskler, lean organ och vem är extraordinära idrottare. Vi alla måste hjälpa till att förhindra steroider bland tonåringar och stegen nedan guidar dig i den processen. Instruktioner
  1

  igen varningssignaler på att din tonåring kan använda steroider. Dessa varningssignaler inkluderar överdriven träning, snabb muskel /viktökning, humörsvängningar, ilska, aggression, udda matvanor, besatthet över kroppsuppfattning, gulsot, plötslig svår akne och ihärdigt dålig kroppslukt eller andedräkt.
  2 < p> Prata med tränarna för athletic program din tonåring deltar i och organiserar ett möte för tonåring idrottare och deras föräldrar. Spela "The Secret Edge," en video om en tonåring som använde steroider och begick självmord (se Resurser). Dela ut skivor som innehåller steroider tecken använder varning till föräldrarna.
  3

  Rikta din tonåring att besöka Nida (National Institute on Drug Abuse) webbplats som utformats speciellt för att ge tonåringar med information om effekter av steroider på deras sinne och kropp (se Resurser).
  4

  Delta i Athletes Against steroider, gjorde en organisation består av idrottare och läkare i syfte att hålla steroider ur händerna på tonåringar ( se Resurser). Besök deras hemsida ofta för nyheter och artiklar om steroider.
  5

  vara stödjande och uppmuntrande om din tonåring atletiska färdigheter och utseende, ger bara konstruktiv kritik och alltid balansera ut det med komplement på sina styrkor.
  6

  Informera ditt barn att allt som betyder något är att hon gör sitt bästa, snarare än vinna. Detta kommer att hjälpa henne att ha en sund inställning om sport deltagande. Typiskt, tonåring idrottare som använder steroider är under stor press att vara bäst och vinna allt, vilket är fel attityd.
  7

  Förklara för din tonåring, innan deltagandet i en tävlingssport, de mentala och fysiska effekter som steroider har. Medan steroider har en hel del biverkningar, de mest negativt påverka levern, hjärt-kärlsystemet och reproduktiva systemet.