| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Navy PRT Krav

  Marinen Physical Readiness Test (PRT) var ett program som utvecklats av militären för seglare efterbehandling boot camp. Innan slutförandet av Boot Camp, är seglare krävs för att få en poäng av "Good-Low." Efter avslutad utbildning och bli en del av marinen, är sjömän regelbundet testas på nytt med den fysiska Readiness Test. Vid denna tid, måste de få en värdering av "Tillfredsställande-Medium" för att anses vara aktiv i det militära. Den 1,5 mil kör

  För 1,5 mile körning, är kandidater uppmanas att köra 1.5 miles så fort de kan. Kombinera promenader, jogging och löpning tillåtet, men händelsen är tidsinställd. För att få ett godkänt resultat, är seglare uppmuntras att köra för en majoritet av tiden, vila då bara absolut nödvändigt. Den kön och ålder på den person övervägs när scoring. Till exempel, för att få ett "excellent-medium" poäng en 17 - till 19-årig man måste fylla i 1,5 mil kör i nio minuter och trettio sekunder. Men en 30 - måste 34-årig kvinna 13 minuter och 15 sekunder att fylla samma händelse och få samma poäng Addera Curl-Ups

  . Under testet, kandidater har två minuter att genomföra så många curl-ups som de kan. Alla curl-ups måste göras på rätt sätt för att kvalificera sig. Sjömän får ta pauser så mycket de vill under de utsedda två minuter. Liksom de andra händelserna, de normer för varje kategori varierar. Att ens görs, måste seglare fylla minst 31-50 curl-ups, beroende på ålder och kön.
  Push-Ups

  Gilla curl -ups, kandidater har två minuter att genomföra så många armhävningar som möjligt. Alla armhävningar måste göras på rätt sätt för att kvalificera sig. Kandidater kan gå sönder så ofta som möjligt, men får endast göra det i "upp"-läge. Beroende på ålder och kön, en minimistandard mellan fem och 42 armhävningar är inställd för seglare som tar provet.
  Medelvärde Scores
  p Om en sjöman understiger "good-låg" standard för en kategori, kan de göra det genom att överskrida sina mål i de övriga kategorierna. Vid slutet av testet är alla poäng adderas och sedan medelvärdet. Därför, om en sjöman är speciellt starkt i går men inte stark med armhävningar, de kan fortfarande passera testet.
  Body Composition Assessment

  Assessment Body Composition (BCA), som mäter vikt och kroppsfett sammansättning är också ett krav som en del av PRT. Kandidater som får en övergripande värdering av utmärkt eller utestående och har inga poäng under bra är berättigade att hävas från kroppssammansättning bedömning.
  Förbered dig
  p Det är ett bra idé att veta dina förmågor och begränsningar innan PRT examen. Det finns flera utbildningar som kan genomföras hemma för att hjälpa till tåget för PRT tentamen. Utbildning själv att få en enastående eller utmärkt poäng kommer att öka dina odds för att klara testet. Para upp med en vän eller kollega sjöman och steg ett pre-prt examen för att identifiera dina svagheter förväg.