| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Europeiska fotbollsträningen

  Europeiska fotbollslag håller träningspass under hela säsongen med undantag av matchdagar. Hålla bollinnehav är en viktig del i hur fotboll spelas i Europa. Borrmaskiner med bollinnehav hjälper dig att spela spelet med en europeisk stil. Fotboll utbildning i Europa börjar med försäsongen utbildning, vanligtvis i juli. Den europeiska fotboll säsongen löper från augusti till maj, med vissa länder bryta efter halva tiden i december. Motoffensiv

  italienska lag är befälhavare på kontring. Lag som AC och Inter Milan, Juventus, Roma, Lazio och Sampdoria har varit framgångsrika både i den inhemska ligan, Serie A och i europeiska cuper. Teamet kommer snabbt vända defensiv pjäs till attack med så få passager av bollen som möjligt.

  Spelaren tillhandahåller "killer pass" måste vara medvetna om placeringen av de strejkande. Bollen kommer att vara otillgänglig när passet spelas för tidigt, och de strejkande kommer att vara offside när passet är för sent. En god praxis metod för förbipasserande av bollen att stå på kanten av straffområdet, de strejkande stå på vardera sidan av kicker. De strejkande sprint till mittlinjen och kickern passerar bollen i det ögonblick de når mittlinjen. Reglerna anger en spelare inte kan vara offside i sin egen halva. Addera Kontroll

  Ball kontroll är viktigt. Många europeiska lag håller bollen på marken och bara använda ett eller två inslag. En praxis metod står mittemot en träningspartner och upprepade passa bollen till varandra, tar inte mer än två inslag. Hålla bollen under huvudhöjd, och vart tar ett steg bakåt på slutförandet av en lyckad pass. Denna metod kommer att bidra till att förbättra passerar, styrning och positionering av kroppen när du tar emot bollen.
  Cruyff Turn

  holländaren Johan Cruyff anses av många vara den bästa spelaren i Europa under 1970-talet. Han utvecklade en färdighet som fortfarande används i europeisk fotboll. Tricket används för att förlora en motståndare och kan utövas på utbildningsområdet. Flytten utförs genom att springa med bollen mot motståndarlagets mål och feigning ett kors. Den motståndare kommer att försöka blockera korset. De sparkar foten återgår till bollen och rullar den försiktigt bakåt i motsatt riktning. Vrid kroppen med riktningen på bollen och du har fått ett par varv på din motståndare. Flytten kräver en hel del övning och livliga fötter men är effektivt förbi motståndarna straffområdet.
  Drag Back

  Zinedine Zidane i Frankrike var en mästare i att dra tillbaka. Han använde drag när omgiven av motsatta spelare blockerar ett pass eller en springa med bollen. Flytten kan utövas på området men kommer att ta flera försök att perfekt. Stå med bollen nära fötterna som om du spelar en match. Placera sulan på stöveln ovanpå bollen och rulla den bakåt som försvarare försöker en tackling. Hop bakåt samtidigt som kontroll över bollen.
  Crossing

  flesta europeiska lag spelar med yttrar, som är placerade brett på varje flank nära sidlinjen. Det är deras jobb att ge passen kallas "kors" i straffområdet, för de strejkande att göra mål. David Beckhams korsning av bollen är beundrad i hela världen för hur bollen spänner ifrån målvakten och in i banan av de strejkande. Öva passerar bollen genom att linda sparka foten runt botten av bollen med tårna pekande i riktning mot sparkar.