| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Professionella fotbollsträning Borrmaskiner

  Professionell fotboll övningar för är utmärkt för både lågsäsong och under säsongen utbildning. Och övningar försöka stärka konditionering och utveckla styrka som kan appliceras på fotbollsplanen. De borrar nedan utveckla dessa element samtidigt bygga dynamisk acceleration, reaktion samordning, muskulär uthållighet och flexibilitet. Professionell fotboll övningar fokusera på att arbeta stora muskelgrupper med fart träning som efterliknar on-the-fältet plays.Before försöker någon av dessa övningar, se till att du värmt upp med enkla övningar för att främja blodflödet till alla dina stora muskler. Inte gör det kan leda till skador som dessa övningar kräver dynamiska rörelser. Sammansatta rörelser
  Dead hissar är effektiva i att utveckla "absolut" styrka.

  professionella fotbollsspelare behöver absolut styrka som kan användas som drivmedel i en verklig match. Positioner från kör ryggen, defensiva och offensiva telefonarbetare och breda mottagare kräver absolut styrka att manövrera genom tacklingar.

  Sammansatta rörelser utnyttjar stora massor av muskelgrupper, i motsats till isolering rörelser som en bicepscurl. De är mycket effektiva i att bygga muskelmassa och styrka. Övningar inklusive knäböj, bänkpress, hänga och tryck ren, och rumänska marklyft är utmärkta sätt att utveckla ren styrka.

  Styrka experter Eric Lichter och Tim Robertson av Systems Gratis Styrka och utbildare till NFL fotbollsspelare, även rekommenderar införliva alla olympiska lyft i din tyngdlyftning rutin.
  Kärna

  Fotbollsspelare ofta förbiser arbeta sin kärna, som är buk, rygg och sida muskler. Kärnan stöder hela vår struktur under rörelse. Explosiv snabbhet och kraft kräver en stark kärna för dynamisk explosivitet

  En kärna krets kan inkludera dessa övningar med 20 repetitioner av varje innan man går vidare till nästa:. Buken kritan, V kritan, cykel kritan, ben kritan, och benlyft. Slutföra alla övningar är en uppsättning. Du kan försöka att utföra 2-3 set för att stärka din totala kärna.
  Gratis träning
  Sprints bidra till att utveckla snabbhet och uthållighet för en lång säsong.

  Utveckla fart kräver träning med full förivrar som simulerar en pjäs eller ett pass i en verklig match. Gratis borrar utveckla snabba reaktioner och explosiva power. Drew Brees, NFL quarterback och Super Bowl MVP, utför en 300-yard shuttle som en del av sin hastighet träning.

  Du kan göra denna övning antingen på fotbollsplanen eller en gata. Se till att du mäta och markera på 50 yards. Börja med att tävlar med den 50-yard markör så fort som möjligt, tryck på markör, och sprint tillbaka till början, tryck på startpunkten, sprint tillbaka till 50-yard markör och hemma och en gång upprepa för totalt 300 meter. Addera