| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för Down-Hill Skidåkning

  Slalom, eller alpin skidåkning, är en snabb och extrem sport, som kräver en hög nivå av skicklighet, koncentration, och atletiska. Inte bara har de rätta nivåerna av styrka, uthållighet och koordination höja njutningen du kan få från sporten, men det gör också din upplevelse mycket säkrare, ökar din förmåga att reagera snabbt och skickligt till farliga situationer. Höghöjdsträning

  utföra krävande idrotts uppgifter utförsåkning, är det lätt att bli trött och ansträngd av syrebrist. Detta är särskilt sant eftersom utförsåkning innebär oftast att gå till en hög höjd där man kan falla föremål för minskade nivåer av syre. Ett sätt att hantera detta är genom att göra höghöjdsträning. Enligt Sports Fitness Advisor är det bästa sättet att öka din förmåga att hantera rigorös träning på hög höjd genom "live high - train låg" metoden. För att bygga upp kroppens förmåga att absorbera och utnyttja syre, är det bäst att bo i en hög höjd, och ofta gör aerob träning i en låg höjd område. Någon strikt aerob träning, såsom löpning eller simning, kommer att hjälpa dig i detta avseende.
  Squat stötar

  Stå rak, och sedan sätta sig på huk tills du kan röra marken med händerna. I en explosiv rörelse, sparka fötterna ut bakom dig. Behåll denna "pushup" läge för en stund, och sedan sätta fötterna tillbaka under dig i en hoppande rörelse för att återuppta hukande ställning. Stå upp igen. Upprepa dessa rörelser i uppsättningar av ett visst antal. Du kanske vill börja med uppsättningar av 10 och arbeta upp till uppsättningar av 30.
  Lateral Hops

  En utförsåkare måste kunna repetitivt leverera explosiva laterala stötar från benen. Av denna anledning är en viktig avancerad övning för utförsåkare den laterala hop. För att göra den laterala hop, göra en linje på marken med ett rep eller pinne, och stå med båda fötterna på ena sidan av det. Med fötterna ihop, hoppa till andra sidan av linjen. Fortsätt att göra detta under en viss tid, vila för samma tid, och sedan göra det igen. Om du vill göra det svårare, försöka göra det samtidigt ständigt upprätthålla en "gömd" läge, där du huk ner.