| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Rig en Speed ​​Bag Stand

  Speed ​​väskor är oftast förknippas med boxning, men de är användbara träningsverktyg för någon sport eller aktivitet som kräver hand-öga-koordination, snabb reaktionstid eller ett utvecklat överkroppen. Innan du kan börja skörda frukterna av hastighet väska utbildning, däremot, måste du ställa in utrustningen upp ordentligt. En hastighet väska stativ som är korrekt installerat kommer att vara stabil under den svåraste av slag, vilket gör det säkrare och mer benägna att ge dig ett bra träningspass. Saker du behöver
  Stud Finder Review Pencil
  Drill
  Wrench
  2 remsor av 1-tums genom 4-tums timmer
  Visa fler instruktioner

  1

  Slå på regeldetektor och passera den över muren. Hitta en stud i det område som du vill montera hastighet väska och sedan hitta en andra stud omedelbart till vänster eller höger om den. Mät avståndet mellan de inre kanterna på reglarna exakt och skriva ner det.
  2

  Ställ plattformen hastighet väska på en arbetsbänk med vridbar nedåt. Hitta den exakta mitten av plattformen och dra en rak linje från den till en av kanterna. Dividera distansen mellan reglarna med två. Ta resultatet och mäta ut så långt i varje riktning från linjen du ritade. Markera samtliga dessa punkter. Rita en linje på båda sidor av din första raden så att de är parallella och passera genom de punkter du markerat. Dessa är de riktlinjer för bärarmarna.
  3

  Placera en av väggen bärarmarna på speed bag plattform så att dess inre kant vilar längs en av riktlinjer. Skruva bärarmen till träet av plattformen. Upprepa processen så att den andra bärarmen är fäst.
  4

  Låt en medhjälpare hålla montern hastighet påsen mot väggen så bärarmarna är flush. Stå framför hastighet påsen och hitta rätt höjd. Den fetaste delen av påsen bör vara noshöjden när du står upp rakt. Markera positionen för underlaget Speed ​​Bag vapen på väggen.
  5

  Placera remsor av virke vertikalt över dubbar där du kommer att montera stativet hastighet påsen. Pre-borra ett hål genom toppen, mitten och botten av varje kort. Skruva styrelser till reglarna i väggen, se till att de är helt parallella och centrerade över tapparna.
  6

  Har din assistent håll i stället hastigheten påsen på plats i styrelserna och markera bulthålen i varje konsol. Ta bort stativet hastighet väska från väggen och borra lämplig storlek bulthål för den hårdvara du ska använda.
  7

  Montera hastighet väskan en sista gång, rikta in hålen i bärarmarna med hålen du borrade bara. Sätt i en bult i varje hål och dra åt dem så långt det går att använda en nyckel eller hylsa set. Om bultarna inte spola med bärarmen, ta bort skruven och borra hålet djupare innan du sätter in den igen. Kläm fast hastighet påsen till den vridbara på plattformen för att slutföra monteringen.