| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man kan förbättra min Vertical Leap utan utrustning

  Den vertikala språng är en övning som används för sport konditionering ändamål. Det är en explosiv rörelse som mäter hur högt du kan hoppa från en fast position och är utbredd i många sporter, notably basket och fotboll. Förbättra den totala styrka, uthållighet och explosivitet kommer att gynna alla utbildningsprogram, men det finns vissa övningar som kan förbättra din vertikala hoppa. Rikta din snabba muskelfibrerna utlöser explosivitet som behövs för att öka höjden på ditt hopp. Lämpligen är ingen utrustning behövs för något av utbildningen. Instruktioner
  1

  Utför plyometric övningar. För att öka din vertikala hoppa, du måste ha ett betydande inflytande på benen för att ge explosivitet en vertikal hopp kräver. Plyometric övningar innebär en kombination av styrka, snabbhet och kraft. Övningar såsom hoppa knäböj och utfall hoppa kan göras utanför eller på ett gym. För hoppa knäböj, börja med fötterna axelbrett isär. Utför en knäböj, och explodera genom benen att hoppa från marken när du stiger. Mark med knäna lätt böjda för att undvika skador. Upprepa. För hoppa utfall, börja med fötterna ihop, hoppa och landa i en sänkt utfall position, höger ben framåt. Explode genom benen, ben switch i luften och landar i ett utfall, vänster ben framåt. Upprepa genom att byta ben i luften för att landa i ett utfall med höger ben framåt. Upprepa. För båda övningar, gör 10 repetitioner vardera i tre set.
  2

  Förbättra din benstyrka. Genom att utföra övningar för att stärka din nedre kropp, kommer du att ha bättre effekt och stabilitet för att förbättra din vertikala språng. Gör långsammare knäböj och utfall utan motstånd för att öka hållfastheten. Undvik tunga lyft vid denna tid så att inte bygga för mycket muskler i benen - detta kan lägga extra vikt som inte kommer att gynna din hoppa höjd. Utför vadpress samt att bidra till din vertikala hoppa. Allt kan göras utan utrustning.
  3

  Förbättra kardiovaskulär uthållighet. Detta är nyckeln till hastighet och styrka. Medan en vertikal hopp inte kan kräva en hel del uthållighet, flera på en gång gör, vilket är vad de flesta sporter kräver. Genom att hålla din kardiovaskulär uthållighet i toppskick, kan du förbättra din vertikala hoppa betydligt. Hoppa rep är en välgörande övning i att den använder vaderna att explodera från marken, likt en vertikal hopp. Om du inte har ett hopprep, kan du utföra stationära, små hopp för flera minuter åt gången. Löpning utomhus i 30 till 45 minuter är en annan övning för att förbättra uthålligheten.
  4

  bibehålla sin flexibilitet. Att hålla musklerna smidiga hjälper till att förbättra din vertikala hoppa. Alltid värma upp innan en vertikal hopp genom att utföra lätt konditionsträning och sträcka på benen. Detta kommer att skydda dig från skador samt förbättra explosivitet i benen.