| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får man bättre Stamina

  Stamina avser din förmåga att upprätthålla en utökad stressande och tröttande ansträngning. Att döma din uthållighet kan ge värdefull insikt och uppskattning av din allmänna fysiska kondition och styrka. Allmän träning kan förbättra och öka din uthållighet, men vissa övningar och träning kommer att ge bättre resultat än andra. Saker du behöver
  yogamatta
  Bikram yoga DVD
  Pilates DVD
  Vikter
  Visa fler instruktioner
  Bikram Yoga
  1

  Immerse själv i ett rum som har en temperatur på 110 grader och centrera dig själv på din yogamatta.
  2

  Följ antingen en instruerade program eller en vanlig DVD som leder dig genom en serie av 27 ställningar och sträckor. Addera 3

  Drick mycket vatten efteråt, eftersom du kommer att vara uttorkad från svettningar. Denna intensiva program kommer att vara mycket svårt i början, men kommer att bygga mental och fysisk uthållighet.
  Styrketräning
  4

  maskiner använder vikt som bänkar och kabel apparater för att förbättra dig muskulära system. Många människor tror att aerob motion kommer att öka uthållighet, men sanningen är att samtidigt förbättra aeroba och muskulös system är ett mycket mer effektivt sätt att öka uthålligheten.
  5

  Använd fria vikter för att bygga uthållighet samt . Börja på en hanterbar vikt och stadigt ökar i vikt som din styrka växer.
  6

  Använd din egen kroppsvikt för att drastiskt förbättra din kondition och uthållighet genom att utföra sit ups, ups press och pull ups. Dessa aktiviteter kan göras nästan var som helst när som helst. Addera Pilates och avkoppling
  7

  Använd en instruerade program eller ett hem DVD för att förbättra din kondition med pilates genom att fokusera på kärnan i din kropp.
  8

  Fokusera på magen och nedre delen av ryggen med en konsekvent pilates rutin, eftersom detta inte bara kommer att bygga uthållighet men förbättra din balans och hållning.
  9 < p> Utför djup andningsövning efter att du har gjort din pilates eller något annat arbete rutinmässigt. Även om man tar en 20 minuters tupplur kan förbättra din uthållighet, eftersom det ger din hjärna och kropp en viktig möjlighet att återställa och reparera sig själva.