| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur kan vi minska knäproblem medan cykeltrafik

  Medan cykeln ger en utmärkt skonsamma aerob träning, kan muskel-och ledbesvär utvecklas från ridning, och knäet är inget undantag. Det finns flera kloka saker du kan göra för att förhindra knäproblem uppstår som en följd av cykling. Vissa är snabba fixar, och andra kräver en mer systematiskt tillvägagångssätt. Saker du behöver
  Cykel
  Bike montör
  Personlig
  tränare
  Visa fler instruktioner
  1

  Kontrollera din cykel är utrustad på rätt sätt. Justera sätet tills du har en svag böj i knät när pedalerna är i läget klockan 6. För mer förfinade ställning justeringar, kolla med din lokala cykelaffär om montering tjänster. En cykel som är rätt justerad för ryttaren skapar minsta påfrestning på lederna när du rider, inklusive knäna.
  2

  Kontrollera passningen av din cykel skor och din pedalens "float . " En cykel sko som är för lös låter foten glida när skon klipps in i pedalen. Detta kan skapa vridande eller klippning rörelser som kan förvärra knäproblem. Se till att din sko passar perfekt. Dessutom kan vissa pedaler tillåta "float", eller sida till sida rörelse av foten medan trampa, medan andra håller foten säkert låsas i position. Det finns ingen hård eller snabb regel om vilket som är bäst, men om du har problem med knä, kan det vara värt att kolla med en ortopedisk specialist vana att arbeta med cyklister för en rekommendation. Addera 3

  Snurra mer, mosa mindre. Vistas i lägre växlar och snurra på pedalerna vid högre varvtal, kontra arbetar en hårdare växel med mer stress på knäet är en utmärkt strategi för att följa om du försöker att minska stress på lederna i benen, speciellt knäna.

  4

  Arbeta knäna när du är av cykeln. Conditioning arbete, speciellt i lågsäsong, är ett bra sätt att stärka knäna och undvika problem senare. Rådgör med en personlig tränare för ett systematiskt tillvägagångssätt, men en regim av knäböj, förlängningar knä och liknande övningar kommer att löna sig i förbättrad muskelstyrka runt knät.