| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilken typ av löpband ska du?

  Välja rätt typ av löpband för dig (och din familj) kan vara en svår uppgift. Du måste ta hänsyn inte bara din budget och utrymme, men även maskinens funktioner i förhållande till dina behov, dess syfte i förhållande till din träning och dess tillstånd i förhållande till sina användare. Det är en hel del faktorer att räkna in alla inköp, och kan ställa ditt huvud att snurra. Men, om du kom ihåg några mycket viktiga faktorer när du handlar för ett löpband kan du komma lätt på rätt typ av maskin för dig. Överväganden

  Tänk på kostnaden. När du gör någon form av större investeringar, ska du faktor alltid ett pris som du är villig att spendera. Köpet av ett löpband är inte annorlunda, och det borde verkligen inte vara något mer unikt än att köpa en tv eller ens en bil. Om du inte har råd med det, ska du inte köpa den. Men, måste priset ensamt vara den enda anledningen till att du köper en viss maskin, eftersom det inte finns något som talar för idiom "du får vad du betalar för." Tror inte du behöver bara köpa en ny modell när det kommer till ett löpband eftersom det finns ett antal ställen som säljer försiktigt begagnade maskiner för en bråkdel av kostnaden.
  Storlek

  Betrakta utrymmet. När du letar efter rätt typ av löpband, är det rum där den kommer att inrymmas lika viktigt som hur mycket maskinen kommer att kosta dig. Idag, många av tillverkarna gör inte bara vikbara modeller, men även mindre versioner av sina populära maskiner. Du måste kontrollera måtten på rummet i förhållande till löpbandet, oavsett om du får en vikbar eller en stationär modell. Dessutom, när man väljer en bärbar version, se till att du faktiskt kan flytta saken. Om du har svårt att få ut av lagring, det finns inget sätt du någonsin kommer att använda den.
  Funktion

  Tänk ändamålet. Även om varje maskin i princip gör att du kan gå eller springa, måste du definiera syftet bakom dess användning. Om du bara använder den för fitness ändamål, är den typ av maskin du vill förmodligen få en budget till mellanregister modell. De kommer att ha ett antal förinställda eller programmerbara träning och en variation i lutningen på sig att välja din terräng. Om du använder maskinen för ändamål av träning, måste du titta på mellanregister till high-end modeller. De är byggda för längre körningar, har en högre vikt kapacitet och ger dig ännu fler alternativ i din träning.
  Funktioner

  Tänk mätbara egenskaper. Du bör leta efter en maskin som har en viss bandbredd och längd. Något mindre än 18 inches bred och 48 inches lång kommer inte att ge dig tillräckligt med flexibilitet i din träning. Plus, när ett löpband har ett bälte som är för kort eller för smal, ökar du din risk att snubbla eller falla. Om du måste koncentrera sig för mycket på var du placerar dina fötter, är löpbandet gör inte sitt jobb. Du måste också hitta en maskin som har skenor som inte bara kan nås, men också tillräckligt bred för att rymma swing på dina armar. Ingenting kommer att förstöra en träning mer än att inte ha tillräckligt med utrymme att röra sig. När dessa två element är uppfyllda, bör du titta sedan på hästkrafter i motorn. Något lägre än 1,5 hästkrafter för "kontinuerlig drift" kommer inte att ge dig tillräckligt med tryck för att vara av någon tjänst som du tränar. Helst vill du över 2 hästkrafter, men de 1,5 modellerna bör ge dig tillräckligt med ström för att bibehålla en intensiv träning. Addera Identification

  överväga dess användning. Denna faktor är annorlunda än sitt syfte som det har allt att göra med hur mycket maskinen kommer att användas. En maskin som är utrustad för att användas en gång om dagen är annorlunda än en maskin utrustad för att användas en gång om dagen av flera personer. Om man tittar på kvaliteten på löpbandet används i din genomsnittliga gym, hittar du robusta modeller som är byggda för att ta en hel del slitage. Detta kan vara den typ av modell du behöver om du har ett antal personer som planerar att använda maskinen dagligen. De är lite dyrare, men väl värt pengarna. Och, de är byggda för att hålla.
  Missuppfattningar
  p Det finns en allmän missuppfattning att de stationära modellerna är mycket bättre än din vikbara sorter, men det är inte helt sant. Med stora förbättringar av design och hållbarhet, många av de vikbara modeller är helt jämförbara med stationära maskiner och kommer ofta billigare. Naturligtvis bör du se till att modellen är stabil, smidig, faktiskt portabel och har rätt vikt kapacitet, anständigt hästkrafter och andra nödvändiga egenskaper för att gynna din träning innan du köper maskinen.
  Potential

  Oavsett vilken typ av maskin du väljer att köpa, tänk på de nämnda faktorerna när shoppa runt. De kommer att göra det mycket enklare att välja rätt typ av löpband och ge dig självförtroende att det är rätt val för dig.