| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att jogga för viktminskning

  Jogging kan vara ett effektivt sätt att gå ner i vikt. Jogging inkorporerar du rör på kroppen vikt runt för avstånd, vilket nästan alla kroppens muskler att arbeta och bränna kalorier. Jogging kräver också lite att ingen utrustning och kan göras nästan när som helst. Om du är redo att gå ner i vikt men är inte redo för gymmet, kanske jogga för viktminskning vara ditt svar. Saker du behöver
  Löparskor
  Reflexer
  Stoppur
  Visa fler instruktioner
  1

  Börja med en rask promenad om du inte har utövat i ett tag. En rask promenad takt är nästan så fort du kan utan att köra. Ta långa steg för att hjälpa till att lossa dina benmuskler och gärna svänga armarna för att cirkulera syre och ge överkroppen en träning också. Om du använder en vanlig löparbana, tid själv att se hur lång tid det tar att gå två varv (lika med 1/2 mil) och spela den tiden. Gör detta varannan dag i två veckor tills din tid minskar avsevärt och blir konsekvent. En 200-lb. person kan bränna cirka 100 kalorier per mil med en rask promenad.
  2

  Börja jogga övningen genom att först sträcka benmusklerna. Se Resurser för idéer leg stretch. Stretching hjälper till att få dina muskler redo för ytterligare arbete. Överväga att göra några jumping jacks på plats för att värma upp kroppen.
  3

  Starta en långsam joggingtur runt banan för två varv med minimal steglängd och armrörelser. Tempot bör vara snabbare än din sista rask promenad. Detta kommer att hjälpa till att förbereda dina lungor för att andas än vad som behövs för en promenad. Spela in din jogging tid, det bör vara betydligt mindre än din sista promenadtakt. Om du fortfarande har energi, upprepa två varv jogga och spela in tiden.
  4

  Öka antalet varv du joggar med en per vecka och registrera tiden. Den Nutristrategy hemsida säger att en 190-lb. person kan bränna 620 kalorier på en timme. Därför, ju längre du kan jogga kontinuerligt, desto mer kalorier du kan bränna.
  5

  Ändra din jogging stil för att utveckla olika styrka i kroppen. Om du vill öka hjärt uthållighet, använd en låg stepping rörelse och fortsätter att minimera armrörelse. För att öka benstyrka, öka klivet. För kardiovaskulära styrka, öka armsving.