| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger Running Stamina

  Amatör löpare i utbildningen kanske tror att köra tills de tappar är det rätta sättet att komma i form. Även om det är sant att köra så mycket du kan hjälper din uthållighet, måste du ha pauser för att reparera din kropp och även ditt sinne. Köra uthållighet kan också uppnås bort från banan och i ett gym genom att tona dina muskler. Tillsammans med detta kommer utvecklingen av sinnet, vilket är lika viktigt som något att vara fokuserad genom tråkiga utbildningen. Saker du behöver
  gym
  Bekväm kör kläder och skor
  Visa fler instruktioner
  Komma igång
  1

  Gå raskt i några minuter innan du gör en kör session för att få din puls upp. Sen börja göra ungefär åtta kör sessioner under dagen som varar högst tre till fem minuter vardera.
  2

  Gör en promenad session i ungefär en minut mellan dina snabb springa sessioner samt vid slutet för att få din puls ner. Att göra detta hjälper kroppen återhämta sig och även lura sinnet att tro din kropp har fått vila. Denna process är humoristiskt kallas Fartlek, vilket är ett svenskt term som betyder "speed play." Addera 3

  Bygg upp gradvis under de månaderna gör fler och fler kör sessioner under hela veckan och längre timmar . Ställ en plan för att köra omkring fyra eller fem gånger i veckan under tre timmar varje dag.
  Andning och Endurance
  4

  öva tekniken av rytmisk andning som sätter en konstant mönster av att andas in och ut medan du kör så att du inte får ut av andetag som lätt. Räkna till två eller tre samtidigt andas och likaså medan du andas ut när du kör. Ställ detta mönster över tiden medan du kör och du kommer så småningom att upptäcka att du kan köra mycket längre utan att kippa efter luft.
  5

  Drick så många socker-fria vätskor som du kan under din kör sessioner. Helst väljer vatten eller drycker som återställer dina elektrolyter, som är kemikalier av salt och mineraler som hjälper till att hålla dig hydratiserade. Gatorade är den vanligaste drycken för att hjälpa till att återställa elektrolyter
  6

  Kör i mer komplicerade miljöer,. Försöka tackla kullar om du kan hitta dem i ditt område. Bygg långsamt till detta steg, eftersom trycka för hårt kan orsaka personskador. När du bygger din uthållighet här, kör i någon annan terräng kommer verka lättare senare. Addera Fysisk och mental träning
  7

  Registrera dig på ditt lokala gym att ta styrketräning . Gör detta ungefär två gånger i veckan, men fokusera på toning din kropp istället för att bygga alltför stora muskler.
  8

  Träna överkroppen liksom nedre delen av kroppen. Fokusera på att bygga muskler i låren genom att göra knäböj eller utfall. Prata med en gym tränare om rätt utrustning för att använda för att stärka din rygg, armar och buk.
  9

  Välj en kompis att köra med dig regelbundet så att du kan utveckla dig själv mentalt. Båda kan du motivera varandra och hålla sig strävar mot att bli en bättre löpare.
  10

  Hitta fler vänner och motivera varandra att göra rutin av träning meningsfullt snarare än tråkiga. Den tristess av att springa varje dag och tränar kan bränna en person utan att ställa kortsiktiga och långsiktiga mål som en grupp.