| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Leg Building Löpning Övningar

  Leg byggnad kör övningar kommer att öka styrkan i benen. Du kommer att behöva göra dessa övningar om du tränar för ett maraton, är en professionell löpare, eller bara njuta av att köra. Dessa övningar kommer att bygga muskler i benen så att du kan köra snabbare, minska risken för skador, och även förbättra din uthållighet. Köra Hills
  Bygg dina benmuskler genom kör kullar.

  kör upp och ned kullar har visats öka benstyrka, enligt National Styrka och Conditioning Association. Införliva backen körs i din vanliga kör rutin genom att köra en rutt med minst en kulle i det. Köra kullar kommer att hålla dessa benmusklerna arbeta hårdare än de gör om du alltid kör på en plan yta, vilket gör dem starkare.
  Knäböj

  Knäböj är ett enkelt ben byggnad kör övningen. Stå med fötterna axelbrett isär och satte händerna på höfterna. Låtsas att det finns en osynlig stol under dig. Squat att sitta i den där stolen och stannar precis innan det finns obehag. Sedan höjer din kropp tillbaka upp. Du ska känna detta i din rumpa, lår och vader. Håll ryggen rak när du gör knäböj. För att göra övningen svårare, hålla en hantel i varje hand.
  Utfall

  Utfall kommer att hjälpa dig att få den explosiv styrka du behöver för att springa snabbare. Stå med fötterna ihop och händerna på höfterna. Steg framåt på höger fot. Börja med en kort sträcka - ca 2 meter - och sedan se om du kan kliva längre. När höger fot vidrör marken, häva sig framåt, bockning höger knä vid en 90-graders vinkel och medger att den vänstra benet att böja något. Ta med din kropp tillbaka upp och upprepa på andra sidan.
  Hiking
  Håll dig trygg vid vandring.

  Vandring är ett utmärkt ben byggnad kör övning eftersom det gör mer än att tvinga dina muskler att röra sig uppåt. Det gör dina muskler arbetar för att hålla kroppen balanserad på ojämn terräng. Gå till en lokal vandringsled som används ofta och aldrig vandra ensam. Ta med mellanmål och massor av vatten. Ta din mobiltelefon tillsammans också, bara i nödfall.
  Lägg
  Svårighetsgrad
  Ibland bygga benstyrka tar fantasin.

  Lägg svårighet till din vanliga ben byggnad kör övningar. Försök hoppa upp backen för att göra det ännu svårare. Gör walking lunges under löpningen cool-downs. Sprint uppförsbacke istället för jog. Det finns alltid sätt att göra dina vanliga benövningar svårare och att fortsätta bygga dessa muskler.