| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du anpassar min egen Nike 95s

  Nike, sko-och idrotts-wear tillverkare, tillverkar skor i en mängd olika stilar. Air Max 95 är en cross-trainer känd för sina vadderade sula, vilket är idealiskt för att köra på någon inomhus eller utomhus yta. Air Max 95 är en av flera modeller av Nike Air Max skor. Den har en gummisula, tjocka luftfickor inbyggda i sulan för extra dämpning, en duk eller läder och en spetsig tå. Den NIKEiD webbplats tillåter användare att helt skräddarsy Nike skor innan köp, så att de får exakt vad de vill ha. Saker du behöver
  Dator med tillgång till Internet
  Visa fler instruktioner
  1

  Öppna din dators webbläsare och logga in på Nike iD webbplats.
  2

  Placera markören över "Män" eller "Kvinna" meny, beroende på vilken typ av sko du vill anpassa. En rullgardinsmeny visas, klicka på "Nike Air Max" menyalternativet
  3

  Klicka på "Nike Air Max 95 iD Shoe Män"-menyn för att öppna anpassning. skärmen.
  4

  Följ stegen på skärmen för att anpassa skon. De första anpassningar välja färg för de första fyra paneler av skon från sulan upp till skosnören. Klicka på "Panel 1" för att få upp ett färgprov. Välj din färg, klicka sedan på "Panel 2." Upprepa denna process tills alla fyra färg paneler har fyllts i.
  5

  Klicka på "Swoosh"-menyn och välj en färg för Nike swoosh logga på sidan av skon.

  6

  Klicka på "Mesh /Tongue"-menyn och välj en färg för plösen och mesh runt det.
  7

  Klicka på "Lace"-menyn och välj färg skosnöre.
  8

  Klicka på "Sulans"-menyn och välja färg på mellansulan.
  9

  Klicka på "Airbag"-menyn och välj färg på nyansen på den luftficka i skosulan.
  10

  Klicka på "Text iD" menyn och skriv in ett ord som du vill ska visas sydd nedanför Nike logo på sidan av skon. Ordet kan inte vara längre än åtta tecken. Välj färg på söm som kommer att göra upp ordet.
  11

  Klicka på "Size"-menyn för att välja storlek på skor, liksom den mängd du vill ha gjort.

  12

  Tryck "Lägg i varukorgen" och följ Nikes kassan Köp instruktioner. Skon kommer att produceras och levereras inom fyra veckor.