| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Presenter för Män efter att ha kört en maraton

  Han har tränat i månader och månader, timme efter timme, och träffade trottoaren loggning ett stort antal miles i förberedelse för en sak - 26,2 miles av svett och härlighet. Oavsett om han avslutar första eller 101, förtjänar den speciella man en speciell gåva efter ett maratonlopp. Tänk vad som skulle få honom att må bra för att fylla en sådan bedrift från mycket enkla till avancerade. Spa /Massage

  Köra ett maraton tar en extrem engagemang och mycket hårt arbete. Det tar också ganska en vägtull på kroppen. En gåva för män efter ett maratonlopp är en massage eller spa-paket på din lokala spa. Titta in speciella massage bara för löpare som en sport massage. Denna massage lindrar ömma muskler och spolar ut mjölksyran som byggs upp i kroppen efter intensiv träning och orsakar smärta. Om spa är en del av en utväg, boka ett rum för natten efter loppet för honom att slappna av. Hitta en som har ett bubbelbad eller badtunna i rummet så han kan dra nytta av en lång, lugnande blöt.
  Inramat Memory

  Ha kameran redo när han korsar mållinjen och ta en ögonblicksbild av hans minnesvärda ögonblick. Försök att få en bild av honom utan att han visste det. Har bilden blåses upp i affischstorlek och lägg den i en fin ram. Slå in inramad affisch och ge den till honom som en gåva för att fira minnet av hans rinnande prestation.
  Hög carb middag

  varje löpare bränslen innan, under och efter loppet på olika sätt. En sak är dock som förblir konstant, är behovet av att tanka en kort tid efter loppet. Enligt amerikanska olympiska maratonlöpare Pete Pfitzinger du återhämta sig från ett maratonlopp snabbare när du byter energi som används under tävlingen genom att ta in kolhydrater snart efter loppet. Göra bokningar på en fin italiensk restaurang för kvällen på tävlingsdagen. Uppmuntra honom att ladda upp på pasta för att återfå styrkan förbrukat kör maraton. Hans kropp kan vara sugen salt och socker, så glöm inte efterrätten. Addera Pedikyr

  Bortsett från de ömma benmuskler, löpare tenderar att ha problem med sin fötter. Pågående god omsorg och uppmärksamhet är nödvändig för att upprätthålla sin friska löpare fötter. Enligt Runner World, kommer att hålla fötterna återfuktad förhindra smärtsamma frågor som blåsor och förhårdnader, som är vanliga bland ivrig löpare. Ge honom ett presentkort för ett år av månatliga fotvård som innebär fullständig behandling som innefattar blötläggning, fuktgivande och tånagel trimning.