| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Goody Bag Idéer för Idrottare

  Idrottare delta i evenemang för att testa sin förmåga och uppnå mål. En annan välsignelse att närvara vid en händelse i sin valda idrott är en goody bag. När idrottare som löpare eller triatleter, plocka upp sina racing haklappar och chips timing, dessa stapelvaror följer en påse med saker som kompletterar sin idrott på något sätt. Apparel

  Kvalitet, lätta tekniska skjortor och hattar, med en tydlig logotyp och attraktiva, iögonfallande design ger idrottare en konkret memento. En extra fördel att ge idrottare ett klädesplagg är att det är en omedelbar befordran för ditt evenemang i framtiden och fungerar även som ett sätt att tacka sponsorer. Övriga klädesplagg att ta med är sport huvudet band och band handled för att absorbera svett. Sportstrumpor också tjäna ett praktiskt syfte för idrottare.
  Nutrition

  Även om du planerar att ge efter race näring som pizza, frukt, chips eller juice, inklusive energi barer, geler eller en påfyllning drink i en goody bag tjänar som ett enkelt, praktiskt mellanmål. En idrottsman kan stuva den näringsmässiga posten i fickan för att äta under tävlingen, eller äta det innan evenemanget i fråga frukosten inte fylla upp dem. Välj något hälsosamt som stöder idrottarnas insatser och levererar ett uppsving av kolhydrater, protein och fett.
  Kuponger och presentkort

  Fråga lokala restauranger, kaféer , livsmedelsbutiker och atletiska butiker att erbjuda erbjudanden till din händelse deltagare genom att erbjuda kuponger eller presentkort att infoga i varje goody bag. Företagen kommer att vara glada att ha en möjlighet till bredare exponering för sin verksamhet genom att nå ut till potentiella kunder eller genom att påminna andra som tidigare har besökt för att göra en annan besök. I gengäld för sin kupong, kredit dem som en av dina sponsorer på T-tröja och på din hemsida.
  Kroppsvårdsprodukter

  Kroppsvård produkter fungerar som funktionella gåvor för idrottare. Ge poster stickprovsstorlek på deodorant, body uppfriskande våtservetter, lotion, läppbalsam och rengöringsprodukter för ansiktet. Dessa poster kan vara behändiga om tävlingsdagen eller idrottare kan stuva dem i deras växel väska för framtida bruk. En annan kroppsvård punkt att tänka på är en NSAID såsom ibuprofen, i fall de idrottare upplever smärta eller obehag efter händelsen.