| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Running Workout Guide att förlora mer kalorier

  Löpning är en aktivitet som engagerar praktiskt taget hela din kropp, vilket gör det ett bra sätt att hjälpa dig att kasta pounds. Men bara för att du kör betyder inte att du definitivt kommer att förlora vikt. Förutom att äta bra, måste du delta i intensiv träning. Maximera din kaloriförbränning genom att inkludera avancerade tekniker. Dela upp

  Viss forskning tyder på att två korta pass kan vara bättre än en längre session när det kommer till viktminskning. En studie som publicerades i "British Journal of Sports Medicine" fann att utföra två 25 minuters körningar resulterat i en högre kaloriförbränning än en 50-minuters körning. Detta berodde på den högre nivån av motion afterburn, eller överskott efter övning syreförbrukning, vilket är en period av förhöjd kalorier bränner följande träningspass.
  Intervallträning

  Intervallträning är en träningsmetod som kan hjälpa dig att bränna mer kalorier genom att öka intensiteten i din kör träning. Intervallträning innebär att utföra all-out spurter under träningen, separerade med långsammare perioder av återhämtning. Som MayoClinic.com förklarar, hjälper intervallträning du bränner kalorier i en snabbare takt, vilket gör den till en effektiv drift träning för viktminskning.
  Hill Training

  Om du kör utanför, försök att införliva kullar i din kör rutten, och om du kör på ett löpband, utnyttja lutning inställning. Din kropp måste arbeta hårdare för att driva dig upp kullar, vilket resulterar i extra kalorier bränner. Köra kullar kan också hjälpa dig att bygga muskler, vilket ökar din ämnesomsättning så att du bränner mer kalorier, även vid vila.
  Combination Utbildning

  kör ensam kan hjälpa dig att bränna kalorier , men du kan göra din kör träning ännu mer effektivt om du har andra aktiviteter. Forskning tyder på att kombinationen av styrketräning och löpning kan vara särskilt effektiva. Enligt en studie publicerad i tidskriften "BMC Public Health," träning som kombinerar styrketräning och löpning inte bara bränna mer kalorier och främja mer viktminskning än att köra ensam, men kombinationen också ökar fettförbränningen och kardiovaskulär hälsa.
  Addera ditt