| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Pre-Pilates övningar

  Pilates är en populär form av motion på grund av dess utmanande enkelhet. Övningarna kan utföras nästan var som helst, men behärskar nämnda övningar är en utmaning. Naturligtvis skulle det vara bäst om en individ kan bara hoppa rakt in i ett befintligt Pilates rutin, men vad händer där, av någon anledning, de påfrestningar som härrör från normal Pilates bevisa för svårt? I så fall finns det förvalda Pilates en räddning. Du kanske har hört termen svänger, men vad är pre-Pilates? Hur vet du om pre-Pilates är rätt för dig? Vad är några exempel på övningar? Efter är det väsentliga. Om Pilates

  Pilates är en populär träningsprogram som kombinerar rörelser från gymnastik, yoga och dans, förutom en uppsjö av rör helt unik. Pilates arbetar för att ge deltagaren ökad muskeltonus, kroppsmedvetenhet, kärna styrka (mage, obliques och nedre delen av ryggen) och ökad flexibilitet. Pilates kan också användas för att rehabilitera muskel-och ledskador. Övningarna är indelade i nivåer, med olika mål för nybörjare, medel och avancerade deltagare.
  Om Pre-Pilates

  För vissa kommer även nybörjare Pilates övningar bevisa alltför utmanande först. Även den mänskliga kroppen är en anmärkningsvärt adaptiv maskin, måste det ifrågasättas successivt att växa. Med andra ord, det finns ingen mening med att slå huvudet mot en fast vägg försöker utföra en övning som för närvarande är omöjligt. Om utmaningen ännu nybörjare Pilates är bortom ens förmåga, kan hon börja först med pre-Pilates. Pre-Pilates är en serie övningar som syftar till att förbättra de ovan nämnda egenskaper till en nivå som gör det möjligt för en framgångsrik utveckling av en nybörjarkurs rutin.
  Sample Pre-Pilates övningar

  Vad som följer är en serie grundläggande pre-Pilates övningar som kan utföras av vem som helst, var som helst.

  Shoulder rullar kan utföras stående eller sittande. Håll resten av kroppen stilla och långsamt sätta ena axeln i en full cirkel (framåt, uppåt, bakåt och nedåt). Upprepa med den andra axeln och fortsätt omväxlande för totalt 10 repetitioner.

  Kastanjetter kan även utföras stående eller sittande. Håll händerna ut till fronten med handflatorna vända uppåt. Börjar med tummen, röra det till mitten av handflatan totalt fem gånger. Fortsätt till pekfingret och fortsätt tills alla fingrar på båda händerna har utnyttjats.
  Sample Övningarna Fortsatt

  handduken övningen måste göras medan du sitter på golvet med benen utsträckta framför. Lägg en handduk under dina tår och ben. Använda valven i foten, samla handduken mot dig, skjut det tillbaka ut igen. Upprepa tre till fem gånger.

  Enkla skrivbord stretch kan vara artist stående eller sittande vid sitt skrivbord. Det innebär att den högra armen och sträcka den över bröstet genom att hålla den med vänster hand. Samtidigt sträcka halsen genom att föra det högra örat till höger skuldra. Håll i 10 sekunder och sedan upprepa på andra sidan. Upprepa båda sidorna sammanlagt tre gånger vardera.
  Överväganden
  p Om du letar efter ett träningsprogram men skräms av mer traditionell träning, pre-Pilates kanske bara vara för dig. Övningarna är enkla men omfattande, och med due diligence kommer de att stärka kroppen och ge vidare till andra, mer avancerade, program. Det är ingen skam att börja med grunderna så länge som ett allvarligt försök görs att utvecklas och förbättras. Genom en kombination av kost och motion med pre-Pilates, kan man komma några steg närmare sina ideal figur.