| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Pilates boll Instruktioner

  När Joseph Pilates uppfann Pilates, han inte också uppfinna utövandet bollen. De maskiner som används i Pilates var inte uppfunnet heller. Pilates har utvecklats, och idag bollen används i många Pilates klasser för att lägga utmaning för övningar. Enkel Marching Övning på Ball

  Marching motion är en enkel övning som de flesta människor kan göra, eller kommer att kunna göra snabbt. Sitta på toppen av en övning boll med en rak rygg. Fötterna är platt på golvet höftbredd. Peka tårna raka. Placera ut till sidorna i axelhöjd, och titta rakt fram. Lyft din högra fot upp 1 till 2 inches från golvet. Håll benet upp i 3 sekunder. Placera den tillbaka på marken och sedan lyfta vänster ben. Fortsätt omväxlande för 10 vänstern per ben, eller göra övningen som en uppvärmning för 3 till 5 minuter.
  Hip Roll With Ball
  Rolls

  Hip är bra buken , hamstring och glut styrkeövningar, speciellt med en boll. Använda en stabilitet bollen utmanar kärnan och stärker hamstrings och glutes. Ligg på rygg och placera fötterna på en boll. Fötterna ska placeras lite lägre än mitten av bollen mot kroppen. Knäna bör placeras direkt ovanför höfterna. Placera armarna på golvet på dina sidor med handflatorna nedåt. Lyft höfterna i luften så högt du kan utan att övergripande ryggen. Sänk dig ner med kontroll. Gör två uppsättningar av 10 reps. För att öka utmaningen, håll armarna rakt upp i luften ovanför dina axlar.
  Hundratals Med Ball

  Hundratals motion är en av de svårare Pilates motion. Det kan modifieras på två sätt med bollen. Man kommer att göra det lättare och den andra kommer att göra det svårare.

  Enklare variant görs med fötterna på bollen. Ligg på rygg och placera dina raka ben på bollen. Dina ben kommer att vara cirka 45 grader från golvet vilar på bollen. Placera händerna längs sidorna med handflatorna nedåt. Kritan upp 45 grader från golvet, och se upp med halsen rakt i linje med ryggraden. Din överkroppen nu fullborda den andra sidan av en "V." Röra armarna upp och ner utan att röra golvet 100 gånger.

  Svårare variant görs med benen utan stöd i det luft. Du kommer också att hålla bollen mellan smalbenen och krama den med din inre lår. Överkroppen är i samma läge. Flutter armarna 100 gånger. Addera