| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Pilates Resistance Tubing Övningar

  Att hålla sig i form är nyckeln till god hälsa. Inte alla har pengar att besöka ett gym för att hålla sig frisk, men så övningar som Pilates är ett kostnadseffektivt sätt att skulptera kroppen. Vissa Pilatesövningar kan göras med motstånd rör (band), som är rör med stretch gummi som har handtag på dem. Resistance

  Få mängden motstånd som är lämpligt för dig. Pilates rören kommer i varierande grad av styvhet. Ju högre styvhet, ju hårdare röret är att sträcka. Mängden motstånd betecknas med färgen på röret. Gult är den tunnaste och därför är det lättast med att arbeta. Färgerna och motståndsnivåer sedan framsteg genom rött, grönt, blått och svart, slutade slutligen med silver (super tunga). Om röret är för ljus, då musklerna inte arbetar tillräckligt hårt och det kommer att ta mycket längre tid att skulptera kroppen och gå ner i vikt. Om röret är för tungt, då stammen sätts på muskler som kan leda till muskeltrötthet eller ens rivas vävnad. Nivån på tuben som används bör göra träningen känns progressiv men också bekväm.
  Mål

  Tänk på att målen för Pilates (balansering, forma och stärka den kroppen) är fokuserade kring kroppens "kärna," buken. När du använder motstånd band, aktivera magmusklerna och koncentrera sig på centrerad känsla. Gör alla rörelser med banden smidig och ansluts med hjälp av bukhålan som en "hemmabas". Till exempel i "diagonal trä mandelmassa" övning, är bandet sträcks från ena foten över kroppen och upp och över motsatt axel. När händerna sträcka bandet, vara medvetna om när de når mittpunkten av naveln. Känn magmusklerna engagera så du går upp och koppla av när du kommer tillbaka.
  Balance

  Skapa ett träningspass som aktiverar "motsatta" muskelgrupper. När vissa muskler i kroppen är starkare än andra som inte är tänkta att vara, kastar svaghet i andra muskler i kroppen ur läge. Oavsett tube övningar väljs därför måste samordnas för att hålla kroppen balanserad och stabil. Till exempel, om de rör används för att stärka biceps (främre muskeln i överarmen), då de även ska kunna användas för att stärka triceps (baksidan muskeln i överarmen).