| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Instruktioner för att bygga en Pilates Wunda Chair

  Pilates är en gren av motion som syftar till att stärka och återställa en kroppens balans. Pilates kan göras med eller utan specialutrustning, men det är ofta mer fördelaktigt när det görs med en apparat modifieras för att passa individuella behov under träning. Den Wunda stolen är en bit av Pilates utrustning utnyttjar våren motstånd för att hjälpa användarna att bygga styrka och stretcha musklerna i armar, rygg eller ben. Wunda stolar liknar boxar fästa en serie av fjädrar där den motsatta sidan av lådan kan tryckas in eller dras ut. Saker du behöver
  Befintlig Wunda stol
  Pine lufsa
  1/2-tums bultar
  Saw
  Drill
  trälim
  Skiftnycklar
  Skruvmejslar
  Aluminium slangar
  Metallklämmor
  Rostfritt stål fjädrar
  Häftpistol
  vinyllocket
  Foam pad
  Visa fler instruktioner
  1

  virket kapas till utgöra den huvudsakliga strukturen utifrån ett mönster av en befintlig Wunda stol. Mät och kapa bitar för sidorna, rygg, botten och toppen av stolen, vilket gör stolen storlek passar dina angivna behov.
  2

  Plug i borrmaskin och borra hål en 1/4 tum in från kanterna av trä bitar som du har klippt för sidorna och baksidan av stolen. Addera 3

  Rikta stolen, stöder upp ryggen och bas bitar trä i deras lämplig position. Sedan, skruva in skruvarna för att hålla dessa bitar på plats. Lämna utrymme för bakstycket så att sidan träbitar kan passa ordentligt. Applicera trälim i detta utrymme, och sedan placera sidostycken av stolen, se till att de sitter ordentligt i förhållande till ryggen. Installera hörnbeslag i stolen på alla bildade hörn för att se till att stolen är stabil och håller ihop väl.
  4

  fotstödet för stolen genom att skära lite plywood och aluminiumrör, och sätta den i positionen vid basen av stolen. Använd skruvarna för att fästa pjäsen ordentligt, lämnar inget utrymme för rörelse. Fäst armarna aluminium med hjälp av bultar för extra stabilitet.
  5

  Placera fjädrarna och klipp metall på undersidan av fotplattan för att ge fotstödet med lämpligt motstånd. Konstruera kudden med vinyl och skum pad, mäter för att passa stolen, och kopplar den till stolen med en häftpistol.