| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man hittar en Pilates lärare för skolios

  Om du har skolios - en avvikelse av spinal kurvan - att hitta en kvalificerad Pilates lärare att arbeta med är avgörande för din framgång och säkerhet. Även Pilates är ett bra verktyg för att hjälpa balansen och stärka de gemensamma konsekvenserna av skolios, bör din lärare har särskild kunskap om hur man arbetar med dessa utmaningar. Du vill ha en lärare som har erfarenhet av att arbeta med elever med skolios, som har certifierats av en auktoriserad eller har gjort fortbildning itu skolios specifikt. Instruktioner
  1

  Fråga dina vänner och familj om de känner till en lärare som de rekommenderar. Eftersom Pilates är en mycket specialiserad form av kondition det bästa sättet att hitta en lärare är att börja med en remiss. Det näst bästa är att gå till en online-konsument översyn webbplats där du kan bläddra igenom recensioner av Pilates lärare och studios nära dig. Platser som kommer att vara till hjälp är: Yelp, RatePoint, och Yahoo! Local. Få minst två eller tre remisser eller undersöka två till tre studios.
  2

  Forskning instruktörer att utbildning och erfarenhet innan de bestämmer sig för ett program. Leta efter en instruktör som har avslutat en 500-timmars Pilates lärarutbildning, har minst 10 års Pilates erfarenhet av undervisning och har arbetat med skolios. Även Pilates certifikat program som är mer än 500 timmar normalt bland annat utbildning i förhållanden såsom skolios, ytterligare utbildning i ortopedi, funktionell anatomi, sjukgymnastik, massage och kiropraktik är önskvärda.
  3

  Skapa ett inledande möte. När du har minskat din sökning ned till en eller två val, ska träffa läraren. En typisk första sessionen bör omfatta en ingående intag, en postural bedömning, en rörelse upplevelse, och en frågestund

  Läraren bör ställa noggranna frågor om din ryggrad och komfort /smärta nivå. krökningar av ryggraden, när du var diagnosen och om du någonsin har slitna ett stag eller opererats rekommenderas. En stående eller gående bedömning är också viktigt och bör inte hoppas över.
  4

  Ta med en lista på väl definierade frågor och så mycket information om din skolios som möjligt till din session. Be om information om instruktörens kompletterande utbildning avseende skolios. Du måste veta vilka typer av program som har varit framgångsrika, för kostnaderna och om det program som erbjuds kommer att passa din tidsplan och budget.
  5

  Utvärdera din första session. Begå inte ett program tills du är nöjd att läraren är kunnig och villig att tillämpa övningar som kommer att vara bra för dig, säker och lämplig för din kropp. Alla föreslagna programmet bör utformas för att hantera dina kortsiktiga och långsiktiga mål.