| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kick Boxing Tips

  De tidigaste formerna av kickboxning sitt ursprung mer än 2.000 år sedan i Asien. Sporten återinfördes i USA under 1970-talet då karate experter började anordna tävlingar som tillät full kontakt sparkar och slag normalt förbjudna i karate. Nu är en av de mest populära formerna av kickboxning kickboxning konditionsträning. Det kombinerar inslag av boxning, kampsport och aerobics till en regelbunden träning rutin. Normalt det inte innebär fysisk kontakt med konkurrenterna, men under en typisk träningspass, kommer en person att utföra knäslag, sparkar och slag. Söka expertråd

  söka expertråd innan du börjar utföra någon kickboxning tekniker. En professionell kan se till att du gör övningen tekniker korrekt. Detta hjälper dig att undvika skador, och även se till att du får de önskade fitness resultat. En professionell kan driva dig till din gräns, men också veta när du ska sluta.
  P Om du är helt ny på kickboxning, anmäla dig till en nybörjare kickboxning klass. Du får bättre resultat om du börjar långsamt och sedan arbeta dig uppåt. Om du föredrar att lära dig kickboxning tekniker i bekvämligheten av ditt eget hem, instruktionsfilmer och dvd finns också tillgängliga som kan guida dig genom de rätta stegen för kickboxning.
  Alltid Stretch First

  Som med alla sporter och övningar, bör stretching vara en integrerad del av din kickboxning rutin. I en artikel från Falcon Kickboxning klubb, är det rekommenderat att sträcka på minst fem till tio minuter innan du börjar din vanliga träning rutin. Detta kommer att hjälpa mjuka upp musklerna, ökar flexibiliteten och minskar risken för skador. Du bör också kunna utföra dina tekniker med bättre fart och flyt efter en bra sträcka.

  Din stretching rutin sannolikt kommer att variera beroende på din kickboxning instruktör. Men, alltid se till att du känner dig bekväm med dig själv innan du försöker några kickboxning tekniker. Om du tränar kickboxning tekniker själv, försöka slutföra en hel kropp sträcka innan din vanliga rutin. Leg muskler är inte den enda delen av kroppen som behövs för kickboxning. Det är också viktigt att stretcha nedre ryggen och triceps för stansning tekniker. Avstå stretching ännu en gång kan kosta dig en allvarlig muskel tår som kan ta veckor att läka.
  Grundläggande tips

  När du har värmt upp, kan du börja öva verkliga kickboxning tekniker. Om du är nybörjare, försök att fokusera mer på din hållning än den faktiska makt kick. Kom ihåg att du inte försöker att fysiskt skada någon, så arbetet med att hitta rätt balans av kraft och energi.

  När du tränar stansning drag, arbete på snabbhet och noggrannhet. Se också till att du har ett bra försvar hållning. Om du inte är ordentligt skydda din kropp när du kastar en punch, kan din motståndare ha en öppen möjlighet för en räknare punch. Försök att placera hakan bakom axeln och har andra handen i en skyddande läge innan du kastar en punch.