| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Tips för träning Abs

  Pooch, reservhjul och muffin toppen är alla lättsamma namn för en del av kroppen många människor anser att deras stora fel. Även om det är trevligt att ha en tvättbräda mage för fåfänga skull, spelar en stark kärna en viktig roll för stabilitet och balans. Svaga magmuskler kan orsaka ryggvärk och dålig hållning, så motionerar regelbundet för kärna styrka. Banta

  Du kan göra situps hela dagen lång, men du kan inte spot-minska fettcellerna runt magen. Total viktminskning och total kroppsfett minskning är nödvändig för att minska din midjemått. Inte bara kommer viktminskning avslöja din dolda sex-pack, men det kommer att göra din träning lättare. Välj en hälsosam diet plan som innehåller fullkorn, färskvaror, magra mejeriprodukter, magert kött och fjäderfä och hjärt-hälsosamma oljor. Förutom din kärna träning, sikta på 150 minuter per vecka med måttlig intensitet aerob träning och två till tre hela kroppen styrka utbildningstillfällen.
  Fokus på Form

  Spendera tid på gymmet är lovvärt, men om du stressa din träning och är slarviga med formulär som du kan uppleva skada eller smärta i nedre ryggen. Om möjligt, ha en personlig tränare övervaka din träning och korrigera din hållning och positionering. Utför varje övning framför en full längd spegel för att kontrollera ditt formulär.
  Bredda din träning

  Utföra hundratals crunches en dag är enformigt och onödigt . Införliva andra core-toning övningar i din träning såsom plankor, utfall och knäböj. Med några veckors mellanrum, ändra din träning genom att lägga till motstånd, göra olika övningar eller ändra antalet uppsättningar eller upprepningar.
  Utveckla ett program


  Enligt Len Kravitz, Ph . D. av universiteten av New Mexico, är det onödigt att ge magmusklerna en vilodag mellan träningspassen. Kravitz rekommenderar att slutföra en kärna träning tre till fem dagar i veckan eller dagligen om föredragen. Välj fem till 10 magövningar och utför åtta repetitioner av varje övning.
  Motion mellan träningspassen

  Du kan stärka din kärna i mitten av ett affärsmöte eller på din köra till jobbet. Bara sitta rakt upp, dra skulderbladen bakåt och ner och dra ihop magmusklerna. Slappna av och andas djupt i 30 sekunder, sedan upprepa övningen. Ett annat sätt att stärka din kärna är med djupa andningsteknik. American Medical Student Association rekommenderar denna enkla övning: Sitt rak i ryggen och ta en långsam, djupt andetag genom näsborrarna. Håll andan i sju sekunder, andas sedan ut genom munnen och räkna till åtta. Spänn magmusklerna för att pressa den återstående luften ur lungorna. Upprepa andningsmönster fyra eller fem gånger. Addera