| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Börjar Kärna Övningar på 50 år

  En stark kärna ger ett fast stöd för hela kroppen. Oavsett vad din ålder, utvecklar grundläggande styrka bidrar med styrka, balans, stabilitet och stöd i att undvika skador. Vem som helst kan börja utveckla grundläggande styrka med rätt progression av övningar och konsekvent arbete. Kärna Anatomy

  magmuskulaturen, eller abs, är bara en del av hela kärnan muskulaturen. Kärnan består av ett fast band av muskler som omfattar hela mitten av kroppen. Den recuts abdominis är den primära, synliga muskler framför men kärnan även djupare muskler under rectus abdominis inklusive transversus abdominis, inre och yttre obliques, membran och bäckenbottenmuskulaturen. Men kärnan inte slutar i den främre och består av djupa musklerna i ryggen samt inklusive Erector spinae, quadratus lumborum och ländrygg multifidus.
  Ritning-I och Bracing

  Roten till någon buken eller kärna motion är förmågan att dra in och spänna de berörda musklerna. Att utveckla denna rörelse är det första steget för alla i alla åldrar som vill starta kärnan utveckling. Rita in refererar till handlingen att dra i naveln mot ryggraden för att platta magen. Stagning innebär spänna kärnan muskler som om du är redo att ta ett slag i magen. Ritning-in och stag kan praktiseras ligga på rygg på golvet och dra naveln mot ryggraden. Magen ska dra ner mot golvet. Ritning-in kan också utövas på händer och knän med nacken i neutral linje med ryggraden. Ritning-in kommer att flytta magen uppåt mot ryggraden i detta läge. Stagning kan praktiseras i båda lägena. Bara hålla och upprepa dras i läge medan stagning kommer börja utveckla grundläggande styrka samt gör handlingen mer instinktiva under andra övningar centrala utvecklingsfrågor.
  Progression

  Du förlorar en viss mängd av bentäthet och rörligheten i lederna som du ålder. Arbeta kärnan bidrar till att motverka en del av detta, men det är bäst att bo konservativ med dina övningar tills du utvecklar en baslinje av grundläggande styrka. Om du bara kliva in i kondition och är ny på buken och core utveckling övningar finns det gott om grundläggande övningar att börja med säkert på golvet. Grundläggande övningar som ritningen-in träning eller långsam och kontrollerad ben-hissar med böjda knän aktivera och utmana kärnan utan över-beskatta det. Som din kärna blir starkare kan du gå vidare till övningar med fler instabilitet som inkluderar träningsbollar, Bosu bollar, skivor balans och hängande positioner. Addera Safety

  Kärna utövar ofta utmanar din balans och stabilitet och kan vara farligt om du överrumplas. Följ en säker och konservativ progression för att se till att du har utvecklat tillräcklig kärna styrka innan på svårare övningar med instabila ämnen. Om du har fått diagnosen hjärtsvikt eller annan hjärt respiratorisk sjukdom vara säker på att du har din läkares godkännande att utföra övningar liggande eller övningar som drop huvud under hjärtats nivå. Håll motion rörelser långsamt och kontrollerat, tvingar kärnan muskler att arbeta i stället för att förlita sig på fart. Detta kommer att säkerställa att övningarna är effektiva förutom att undvika eventuella skador på nacke, rygg eller andra inblandade lederna, och kommer också att förhindra yrsel.