| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Motiverande Rewards Avseende Motion

  Regelbunden motion minskar risken för att utveckla hjärtsjukdom, typ 2-diabetes, benskörhet ... yada, yada, yada. Det är allt bra, men det kommer ärligt att motivera dig att träna? Enligt motion resurs webbplats ExRx.net, omkring 50 procent av dem som börjar träna regelbundet släppa det inom sex månader. Att 50 procent kan kräva belöningar mer omedelbara och påtagliga än att minska risken för en sjukdom som kan eller inte kan vänta för att få ner dem. Följa framstegen
  p Om du precis börjat ett träningsprogram, kan det ta så mycket som fyra till sex veckors konditionsträning och styrketräning innan du sluta känna öm och trött och börjar se resultat. Under denna tid hjälper det att ha ett mål, men det normala - förlorande pounds - är inte alltid det bästa. Säker viktminskning är bara en till två pounds per vecka, vilket inte är mycket motiverande. Dessutom varierar vikten baserat på så många faktorer att det inte är sannolikt att sjunka i en rak linje. I själva verket är din kroppsfett procent (eller midja-till-höft-kvot, om du är över 50 års ålder) en mycket bättre indikator på din konditionsnivå. Tänk att ha en utbildad professionell ta dessa mätningar för dig och åta sig att mötet med den personen igen i fyra eller sex veckor för att återta mätningarna. När du ser resultat, du är mycket mer benägna att fortsätta ditt program.
  Fashionista

  Oavsett om du gå ner i vikt med din träning plan, efter fyra till sex veckor är du sannolikt att se förändringar i din viktfördelning och kroppsform. Planera för att belöna dig själv med en ny outfit eller formanpassade träningskläder som kommer att belysa förbättringen. Om inte du till kläder, lovar dig några nya, dyrare sportskor som är meningsfullt som en investering när du inte kommer att sluta träna i ett par veckor.

  Get Out More

  När du börjar träna kan du känna dig mer trött än vad du gjorde innan, men så småningom ett cardio och styrka-utbildning ger dig mer energi. Utnyttja din nyvunna energi genom att få ut mer av din dag. Gå ut efter jobbet, eller ta längre och mer frekventa promenader. Tackla de sysslor som lämnade du dig skyldig när du vegged ut framför TV. Prova en ny sport som tennis eller badminton, eller förnya ditt intresse för en aktivitet du släppa taget för att du inte har energi för det. Addera särskilda behandlar

  De förbättringar som du ser efter de första veckorna kommer sannolikt att du kommer i några fler, men efter ett tag din träning rutin kommer att vara mer underhåll än dramatisk förändring. Vid denna punkt, behöver du lite motivation för det långsiktigt. Medan mumsa en chokladkaka efter varje träningspass motverkar syftet, kan du belöna dig själv med en enstaka behandling. När allt kommer du att bränna fler kalorier för att kompensera för din belöning. Överväga att tillåta dig själv att bryta din hälsosam kost på lördagar, söndagar eller fredag ​​nätter med dina vänner. Men bara störa ditt ätande rutin när du har fått i din vecka minst 150 minuter cardio och två dagars styrketräning. Annars är det business as usual.