| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur länge ska du träna på gym?

  Hur mycket tid du spenderar på gymmet verkligen beror på dina träningsmål. Den genomsnittliga personen kunde spendera 20 minuter till en timme och slutföra en effektiv träning. Däremot kan någon som en bodybuilder, professionell idrottsman eller en fet person behöver mer än en timme för att uppnå de resultat de önskar. Bestäm dina mål och hitta ett gym som tillåter dig att effektivt slutföra din träning, i den minsta tid som krävs. Allmän hälsa och träningsmål

  American College of Sports Medicine (ACSM) rekommenderar minst 150 minuter av måttlig intensitet träning per vecka för att förhindra viktökning och för att minska risken för sjukdomar, såsom typ 2-diabetes och hjärtsjukdomar. Mindre tid krävs för högre intensitet träning. Köra på löpbandet kommer att ge resultat på kortare tid jämfört med att gå på löpbandet. Tre till fem dagar av övning för 30 till 60 minuter är tillräcklig för att upprätthålla vikt och hälsa. Dock kan endast 20 till 30 minuter vara tillräckligt om utförande högre intensitet.
  Viktminskning mål

  att uppnå viktminskning, minst 250 minuter motion rekommenderas att ge betydande mängder av viktminskning. Till exempel kan 50 minuters träning fem dagar i veckan krävs för att uppnå din viktminskning mål. Att förlora 2 pounds per vecka kommer att kräva mer tid på gymmet än att förlora 1/2 pund per vecka. Den American College of Sports Medicine rekommenderar två till tre dagars styrketräning utöver tre till fem dagar av cardio. Styrketräning, såsom lyft vikter, kan öka mängden tid som behövs på gymmet, men det också maximerar dina resultat, eftersom muskler är mer metaboliskt aktiv än fett.
  Advanced Training

  befolkningar liksom professionella idrottsmän och kroppsbyggare kan spendera betydligt mer tid i gymmet jämfört med den genomsnittliga personen. Detta beror på att sport-specifik utbildning, vilket är nödvändigt för idrottaren att konkurrera på en avancerad nivå. Tiden kan spenderas på gymmet för konditionsträning, styrketräning och någon sport-specifik utbildning behövs. Två eller fler timmar i gymmet kan vara nödvändiga för att uppnå avancerad nivå mål eller för att upprätthålla en avancerad nivå av fitness. Addera Intermittent Utbildning

  Spendera långa timmar vid gym är inte nödvändigt för att uppnå maximalt resultat. Intermittent träning är lika effektivt. Till exempel komplettera din styrketräning på gymmet på morgonen och tillbaka på eftermiddagen för att slutföra cardio delen av din regim. Enligt ACSM, tre 10-minuters sessioner under dagen är lika effektiv som en 30-minuters session.