| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör mer Situps flygvapnet

  Situps är standard övningar som används av flygvapnet och andra grenar av militären för att testa fysisk kondition. Oavsett om du försöker öka din situp räkna att förbereda för grundläggande militär utbildning eller för en PT utvärdering, är konsekvens nyckeln till framgång. Eftersom du kan göra situps som helst med någon utrustning, kan du klämma lätt ett träningspass i din dagliga rutin. Instruktioner
  1

  omdöme flygvapnet riktlinjer för korrekt form. Enligt Air Combat Command, börjar du på rygg med hälarna platt mot golvet och knäna böjda i 90 graders vinkel. Korsa armarna över bröstet så att händerna vilar på dina axlar. Ha en partner ankare fötterna med händerna eller knäna. Curl överkroppen fram armbågarna vidrör låren eller knäna, sedan rulla tillbaka tills dina skulderblad möter golvet. Lyft inte höfterna från golvet, och hålla händerna över axlarna hela tiden. Om du vilar, måste du göra det i det övre läget.
  2

  schema tid för buken träningspass från tre till sju dagar per vecka. Till skillnad från andra stora muskelgrupper, är det inte nödvändigt att vila magmusklerna under 48 timmar mellan sessioner styrketräning, enligt Dr Len Kravitz vid University of New Mexico. Du behöver inte timmar av arbete för att öka din situp count - bara 10 till 15 minuter på morgonen eller på din lunchrast från jobbet
  3

  Använd "PT pyramiden". , för din träning. Rita en pyramid på en bit papper och skriver siffrorna ett till sex upp en sida, med sex på toppen. Skriv numren fem genom ena går tillbaka ner på andra sidan. Börja längst ner steget, som representeras av nummer ett, och multiplicera med tre. Utför tre situps och vila en kort stund. Multiplicera nästa steg tre och utför sex situps. Rest kort, sedan fortsätta din väg upp i pyramiden tills du når toppen och komplett 18 situps. Arbeta dig tillbaka ner på andra sidan för totalt 108 situps.
  4

  Utför en tidsinställd situp testa minst en gång i veckan för att kolla dina framsteg. För flygvapen fysisk kondition utvärderingar, måste du klämma så många situps som möjligt i en minut. Ställ in en timer och se hur många repetitioner du kan slutföra. Har en vän klocka för att se till att din blankett är riktiga. Kom ihåg att någon vila tas i "upp" läget.