| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Burpees med en push-up Grundmängd

  Burpees och armhävningar är båda övningar som uteslutande använda din kroppsvikt som motstånd. Kombinera dessa två rörelser i ett superset är snabbt och enkelt eftersom det kräver ingen utrustning förändringar. Du kan utföra denna superset hemma eller på gymmet för att förbättra din totala styrka. Burpees

  Burpees är en full body träning som stärker överkroppen, underkroppen och kärna. En Burpee börjar i en stående position. Dina ben kontrakt som du squat ner för att placera händerna på golvet. Din vikt skiftar i överkroppen som du hoppa fötterna bakom dig och räta på benen för att landa i en planka, som är en kärna-förstärkning position. Sedan vänder du ordning och hoppa fötterna till händerna och återgå till stående läge. Addera Push-Ups

  Push-ups är främst ett överkroppen stärkande motion. Din kärna stärks också under en push-up. Push-up ställning börjar med händerna på golvet under dina axlar. Dina ben är utsträckta bakom dig med tårna vilar på golvet och kroppen rak som en planka. När du andas in, böjer du armbågarna och sänk kroppen mot golvet. På en andas ut, räta du dina armar och återgå till utgångsläget.
  Grundmängd

  ett superset alternerar två övningar i snabb följd. Denna typ av träning eliminerar viloperiod, vilket gör det effektivt när du har ont om tid. Eftersom burpees och push-ups använda överkroppen, detta superset kommer snabbt trötthet dina bröst, axlar och armar eftersom det ger mer blodflöde till området. Gör en uppsättning av åtta till 10 burpees och omedelbart avsluta en uppsättning av åtta till 10 armhävningar. Om du har möjlighet, upprepa superset med samma eller ett minskat antal repetitioner.
  Riktlinjer

  Alltid värma upp kroppen innan du utför calisthenic övningar såsom burpees och armhävningar. För fem till tio minuter, värma upp genom att utföra kropps rörelser såsom promenader, gå i trappor, marscherar eller dansar. Efter träningen, stretcha musklerna i överkroppen. Knäppa båda händerna bakom ryggen och räta ut armarna för att sträcka på bröstet, eller ligga på rygg och dra upp knäna mot bröstet för att sträcka på nedre delen av ryggen.