| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hydro Övningar

  Om du vill ha motion som avlastar din kropp, men tonar dina muskler, prova hydro övningar. Uppgången på vattnet lindrar påverkan på lederna. Pool övningar förbättra kondition, muskelstyrka och uthållighet. Du kommer också att förbättra din balans och flexibilitet. Aerob aktivitet

  Hydro övningar kan få ditt hjärta att pumpa för bättre hjärt-och kärlhälsa. Framförande genom vatten är en utmaning eftersom vattnet ger motstånd, men ändå träna i vatten är trevligt eftersom flytkraft förskjuter en del av din kroppsvikt och minskar påverkan på lederna. Denna kroppsvikt förskjutning tillåter dig att göra rörelser i vattnet som du inte kan göra på land, liksom tuck hopp. En aerob träning du kan prova är den främre spark vattenkraft motion, vilket innebär att hoppa på vänster ben och samtidigt göra en samtidig framåt på höger spark. Växla ben och fortsätt tills du känner att hjärtat slår snabbare. Nå ditt mål hjärtfrekvens och hålla det i 20 till 30 minuter.
  Muskeltonus

  När du tränar i vatten, skjuter varje rörelse du gör på vattnet och kräver större ansträngningar från dina muskler. Därför vattenkraftverk övningar främjar muskelstyrka och uthållighet. Göra en kombination av att trycka och dra övningar, till exempel, stärker motsatta muskelgrupper, som kallas muskel balans. Sådan balans är viktigt för din hälsa eftersom musklerna håller dina ben och leder i sund inriktning, vilket hjälper till att hålla dig smärtfri och mobil för en livstid.
  Vatten Fördelar

  Inflammation kan begränsa lederna och orsakar smärta. Smärta kan begränsa din önskan att träna och inte tränar kan leda till nedsatt hälsa. Hydro övningar i poolen är din lösning på grund av två viktiga egenskaper, hydrostatiskt tryck och kallare vattentemperaturer. Hydrostatiska trycket är ett lätt tryck vattnet ställen på kroppen. Denna lätt tryck ökar cirkulationen, vilket reducerar svullnad och gör att du kan flytta lättare. Vattentemperaturer som är mellan 83 och 86 grader Fahrenheit är svalare än kroppstemperaturen så de hjälpa till att dra värmen ur kroppen, vilket kan kännas lugnande. Dessa är också säkra temperaturer för en effektiv kardiovaskulär träning.
  Övningar

  Prova denna sekvens av vattenkraft övningar för en effektiv träning. Gör varje övning i en minut och sedan starta sekvensen igen. Börja med att jogga på plats när pumpning armarna vid sidorna. Sedan ändra jogga genom att röra din vänstra hand på insidan av höger fotled. Gör förslaget till den motsatta sidan och fotled och kontinuerligt växla samtidigt som din jogging takt. Nu, gör en framåt spark. Hoppa på din högra fot och sparka din vänstra benet framåt samtidigt som du trycker framåt med höger arm. Kontinuerligt växla arm och benrörelser samtidigt driva. Därefter gör en "längdåkning" rörelse, som börjar och slutar i ett steg eller framåt utfall position. Kontinuerligt hoppa och slå benen samtidigt nå motsatt arm framåt. Upprätthålla god andning och upprätthålla denna övning sekvens i minst 20 minuter.