| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kul sätt att gå ner i vikt hemma

  För en hel del människor, hör "kul" och "banta" inte i samma mening. Huffing och pustande på en maskin på gymmet medan omgiven av främlingar låter inte som ett spännande sätt att kasta extra pounds. Eller kanske du är uttråkad av monotonin i den elliptiska tränare eller repetitiva styrketräning. Om detta låter som du, en viktminskning plan du kan göra hemma - och en som du faktiskt kommer att hålla fast vid att det är roligt - kan vara lösningen. Det finns massor av övningar du kan göra i bekvämligheten av ditt eget hem, och har några roliga aktiviteter i din träning repertoar kommer att hålla dig på rätt spår för att nå din målvikt. Dans

  Inte alla är en född dansare, men alla, oavsett kunskapsnivå, kan dra nytta av denna roliga form av motion. Enligt den amerikanska rådet om motion, kan dansa bränna någonstans 260-500 kalorier, beroende på intensiteten i dansen. Dans är också bra för hjärthälsa, kan förbättra bentäthet, öka ditt humör och minska stress. Det massor av olika typer av danser att prova också, så du kan hitta en som är roligt för dig. Du kanske gillar den snabba takten i Latin-inspirerad zumba, eller kanske ballroom är mer din grej om du har en partner att göra det med. Även magdans kan ge en stjärn träning för viktminskning. Det bästa är, eftersom du tränar hemma, har ingen att bevittna dina mindre än skickliga drag om du inte är en bra dansare.
  Träningspass medan du tittar på TV

  Motion kan också göras roligare om du har en underhållande distraktion - som din favorit tv-show. Göra ett träningspass medan du tittar på morgonnyheterna eller en rolig sitcom kan hjälpa fördriva tiden medan du arbetar bort extra vikt. Det finns ett antal olika övningar du kan göra, inklusive aerobics och styrketräning flyttar. För att få in en dos av cardio, kan du ställa in ett löpband eller stationär cykel framför TV, eller gör jumping jacks, hoppa rep eller ens köra på plats om du inte har en maskin. Styrketräning övningar som armhävningar, crunches och knäböj kräver ingen utrustning och kan enkelt göras medan du tittar på tv, eller så kan du använda vikter eller ett motstånd band att öka intensiteten.

  Utomhusaktiviteter

  Att delta i roliga utomhusaktiviteter, som att skjuta korgar eller kasta en frisbee runt bakgården, kommer också att bränna kalorier och hjälpa till med din viktminskning plan. Promenader eller jogga runt kvarteret kommer att kräva dig att lämna ramarna för ditt vardagsrum, men dessa är både utmärkt kardiovaskulär träning som kan hjälpa slå bort några pounds. Om du har en workout rutin, kan flytta den utomhus också stöta upp det roliga faktor. Den miljöombyte och tillsats av frisk luft kommer att öka ditt humör. Dessutom, beroende på aktivitet, kan den ojämna terrängen i din trädgård öka intensiteten. Till exempel, kan du prova en utomhus yoga rutin, att utföra de ställningar i gräset kan utmana dina muskler ännu mer
  Lägg Variety

  Byta upp din träning rutin regelbundet. kan ha en enorm inverkan på din kaloriförbrukning, vilket ger dig snabbare viktminskning resultat. Variation gör också utöva roligare, så du är mindre benägna att bli uttråkad. Vid ditt hem, kan du göra detta med intervallträning som suppleanter hög-och lågintensiva drag för både konditionsträning och styrketräning förmåner. Till exempel kan du prova en rutin som kräver en minut av snabba hoppa rep mellan varje styrka drag. Styrketräning övningar, liksom rader eller utfall, bör varieras för att arbeta hela kroppen.