| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Barre övningar och viktminskning

  Barre övningar bygger på en kombination av balett sträckor och övningar, pilates, yoga och styrketräning. Många metoder fokuserar på att utföra små, isometriska rörelser och lyft lätta hantlar i en 55-minuters period. När ihopkopplad med en hälsosam kost, kan barre klasser hjälpa dig med viktminskning. Gå ner i vikt, måste du bränna mer kalorier än du förbrukar, skapa en kalori underskott genom att äta sunt, motionera eller båda. Aerobic Conditioning

  en barre klass, flyttar du hela tiden från en övning till nästa. Den enda gången du vila är om du aktivt stretching. Denna ständiga rörelse värmer upp dina stora muskler och höjer din puls, vänder din barre klassen i en aerob träning. Ju mer aerob träning, desto hårdare kroppsliga system måste arbeta för att hålla dig i rörelse. Detta hjälper dig att bränna kalorier när du tona dina muskler.
  Metabolic Rate

  Barre klasser kan hjälpa till att öka din ämnesomsättning, vilket innebär att du bränner fler kalorier i vila och du kan även ha mer energi. Detta händer när du bygger mer muskler. Även muskeln är skrymmande än fett och du kanske inte ser skalan vika mycket som du bränner fett och få muskler, bränner det fler kalorier än samma mängd fett gör. Barre klasser fokusera på att bygga muskler i dina stora muskler grupper, de stora kalori brännare, liksom i de mindre musklerna, för att hjälpa dig att hålla din ämnesomsättning upp.
  Intensitet

  Barre klasser fokusera på att skapa en brännande känsla i musklerna, vilket innebär att du är tröttande de stora muskelgrupperna och arbetar i de djupare vävnader och muskler. Denna brännskada, enligt The Bar Method grundare, är en indikator på intensiteten i din träning. När du arbetar på en hög intensitet, din kropp har att bränna upp din energi butiker för att behålla intensiteten, vilket bränner kolhydrater, fett och kalorier för att hjälpa dig gå ner i vikt.
  Tid som vid Barre

  viktminskning i Barre klasser beror också på hur mycket tid du spenderar i klassen. Klass tider är vanligtvis 55 minuter till en timme. De flesta stilar och studior rekommenderar kommer till klass tre till fem dagar i veckan för en månad för att se om du är nöjd med resultatet, även om många hävdar att resultaten kommer att börja visa efter ca 10 klasser. Efter denna tid, kan du bestämma om du behöver lägga till i andra cardio för att öka din viktminskning. Para ihop detta med en hälsosam kost är det bästa sättet att bränna mest kalorier och gå ner i vikt.