| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bidrar Motion Verkligen Target Fett

  När du vill gå ner i vikt genom att bränna fett, är det lätt att bli bombarderade med de många tillgängliga uppgifter -? Och desinformation - om ämnet. Motion är ett effektivt sätt att komma i form på grund av de kalorier du bränner leda till fettförbränning. Du kan inte specifikt rikta fett i vissa delar av kroppen, dock. Att vara aktiv kommer att leda till total fettförbränning, förutsatt att du är också försiktig om din kaloriförbrukning. Fettförbränning

  förbränningen av fett, vilket är centralt för hälsosam viktminskning, är ofta möjligt genom regelbunden motion. Alla övningar bränna kalorier i olika takt, och att gå ner i vikt snabbt, fokusera på kraftfulla aeroba övningar såsom jogging och cykling i stället för måttlig intensitet övningar såsom yoga. När du sätter din kropp i en kalori underskott, vilket inträffar när du bränner mer kalorier än du förbrukar på en regelbunden basis, kommer du att börja uppleva fettförbränning.
  Inriktning Fett

  Även motion kommer, i en mening, rikta fett i hela kroppen för att bränna, är det omöjligt att enbart fokusera på en fet yta genom att arbeta på närliggande muskler. Till exempel gör crunches inte enbart bränna magen fett och cykling inte bara bränna benet fett. ExRx.net anteckningar infomercials är medansvariga för vad som kallas den krympa myt, med tanke på sina fordringar för att hjälpa dig zappa bort fett i ett visst område. Webbplatsen rapporterar att för att bränna fett på ett önskat område, måste du också bränna fett i hela kroppen.
  Motion Exempel

  Varje typ av motion bränner kalorier i en annan takt. Styrketräning, till exempel, är ett effektivt sätt att bygga dina muskler, men det betyder inte att bränna kalorier snabbt. Harvard Medical School rapporterar en 185-pound person som bränner 133 kalorier på 30 minuter för att lyfta vikter. Aerobic övningar, där du använder flera muskelgrupper och höja din puls, är idealiska kalori brännare. Ett 185-pound person som går på 5 mph i 30 minuter bränner 355 kalorier. Samma person bränner 444 kalorier på 30 minuter simning bröstsim.
  Avvägning och Diet

  Även om det är möjligt att gå ner i vikt enbart genom regelbunden motion, det amerikanska rådet om Motion (ACE) rapporter som kombinerar motion med hälsosamma kostvanor ökar dina odds för att förlora vikt och hålla det. ACE citerar National Weight fynd Control Registry som visar endast 1 procent av människor registret studerade förlorat vikt och höll bort det genom motion. Jämförelsevis hade 89 procent av människor framgång genom motion och kost, medan 10 procent förbättrat sin fysik genom enbart diet.