| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hjärta priser med Geriatriska Övningar

  Pulsen har länge ansetts vara det mest effektiva sättet att övervaka övningen framsteg, tolerans och effektivitet. Tills nyligen har de rekommendationer som varit densamma för alla individer trots ålder. Under 2009 samarbetade American College of Sports Medicine och American Heart Association för att skapa den position Stå på motion och fysisk aktivitet för äldre vuxna, som tar ålder beaktas vid beräkning av hjärtfrekvens för geriatrisk motion. Motion Rekommendationer för äldre vuxna

  Rekommendationen ligger i linje med alla andra åldersgrupper i att det önskade resultatet är minst 150 minuter per vecka med måttlig intensitet motion. Den nya riktlinjerna står dock att motion i 10-minuters steg tillräckligt för att uppnå detta mål, det är inte längre mandat att en person delta i 30 - till 60-minuters kontinuerlig träning för att få fördelar. Det bör dock noteras, att högre intensitet träning utförs på längre löptider kommer att leda till större hälsovinster. Regelbundet deltagande i styrketräning, flexibilitet och övningar balans anses också viktigt för hälsan och välbefinnandet hos äldre vuxna. Hitta ditt mål hjärtfrekvens


  Enligt
  MayoClinic.com, måttlig intensitet definieras som fungerar på 50 till 70 procent av din maxpuls. För att beräkna den lämpliga intervall hjärtfrekvens för din ålder, måste du dra av din nuvarande ålder från 220. Om du är 70 år gammal, skulle din maxpuls är 220 minus 70, eller 150 slag per minut. Ditt mål hjärtfrekvens för måttligt intensiv träning skulle vara mellan 50 och 70 procent av din maxpuls. För att beräkna, multiplicera 150 med 0,50 och 0,70 för en rad 75 till 105 slag per minut.
  Hur Mät din puls
  En pulsmätare är en lätt sätt att kontrollera din puls under träning. p Det är viktigt att mäta pulsen under träning. Vila ens för en minut kan dramatiskt minska din puls och vara en dålig indikator på hur hårt din kropp och hjärta fungerar. Hitta din puls antingen på halsen eller handleden. Räkna hjärtslagen i 15 sekunder och multiplicera med fyra för att få din puls. Öva kontrollera din puls i vila så att du lätt kan hitta den och utföra beräkningar när du tränar.
  Ytterligare information

  Kontakta läkare för vägledning när du startar ett träningsprogram . Diskutera dina mediciner med din vårdgivare eftersom vissa mediciner kan avtrubba ditt svar puls, och du kan behöva använda andra åtgärder för att övervaka din träningsintensitet. Stanna hydrerade under träning, och om du upplever plötslig andnöd, yrsel eller smärta, sluta och kontakta din vårdgivare omedelbart.