| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får man en kurvigare kropp som visar din Abs

  Även om det finns en myriad av "quick fix" motion prylar som säljs varje år, det finns ingen enkel väg att få en tonad, vältränad kropp som kommer att visa upp dina magmuskler. "Att äta en fettsnål kost och följa ett träningsprogram som kombinerar aerobisk aktivitet och styrketräning är nyckeln till att ändra formen på din kropp," enligt den amerikanska rådet om Motion. Styrketräning ensam kommer inte att ge resultat, eftersom du kommer bara att bygga muskler under fett. Kost och aerob träning kommer att hjälpa dig att få fettet bort och styrketräning kommer att tona din nya, mager kropp. Saker du behöver
  Jogging skor
  Fria vikter eller gummibanden
  Visa fler instruktioner
  Övning
  1

  Höj din puls genom aeroba övningar, t.ex. som löpning, cykling eller promenader kraftigt. Följ riktlinjerna från Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och välja ett av tre alternativ, inklusive träna på en nivå av måttlig intensitet i minst 2 timmar och 30 minuter per vecka, tränar kraftigt under minst 1 timme och 15 minuter en vecka eller tränar med en kombination av måttlig och kraftig intensitet aerob aktivitet.
  2

  Delta i styrketräning övningar, såsom att arbeta med fria vikter eller band motion. CDC anger att passa vuxna ska engagera sig i muskel-stärkande aktiviteter minst 2 dagar i veckan. Inkludera alla dina stora muskelgrupper i din träning, t.ex. dina ben, höfter, mage, rygg, bröst, armar och axlar.
  3

  Fokusera en del av din träning på att bygga grundläggande styrka att få en tonad mittsektion. Värm upp genom att delta i minst 5 minuter av låg till måttlig intensitet aerobics, såsom raska promenader. Utför en serie av core-stärkande övningar inklusive katt-kamel, liggande bäcken lutar, fågelhund, främre planka och sido planka med raka ben.
  4

  Skär ner på mängden kolhydrater du äter. Enligt forskning av professor i näringslära vetenskaper vid University of Alabama i Birmingham, Barbara Gower, PhD, även en måttlig reduktion av kolhydratintag leder till en betydande förlust av kroppsfett. För de kolhydrater du äter, väljer färska frukter och grönsaker över bearbetade livsmedel.