| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för att förbättra Cartwheels

  Att lära sig att göra en kärrhjul är en tuff men viktig del av alla gymnastik träning. Men bara att lära sig att göra något är inte tillräckligt. Om du menar allvar med att förbättra som en gymnast, måste du öva dina cartwheels ofta, precisera de svaga delarna av din teknik och fokus på övningar som gör dina cartwheels bättre. Inspelning din cartwheel så att du kan titta på din teknik kommer att hjälpa dig att upptäcka dina svagheter. Handstående

  En viktig del av en cartwheel är att ha din handstående fulländat. Några specifika typer av handstående övningar kommer att göra dina cartwheels bättre. Gör ett handstående mot väggen så att du kan gå upp fötterna mot väggen, hålla så länge du kan, och lägga en bredbent split medan i handstående position. Denna övning kommer att stärka de muskler du använder när cartwheeling.
  Splits

  arbeta på en mängd olika delar kommer att göra dina cartwheels bättre. När du kliver framåt i en cartwheel, fungerar kroppen som en hävstång, med händerna går till golvet och ett ben som leder, pekar uppåt. Front split kommer att hjälpa om du inte kan få din fot tillräckligt hög för att göra en bra hävstång. Öva din center splittringar hjälper till att öka din flexibilitet för den del av cartwheel när du står på händerna och båda benen är i luften.
  Plankor

  gör en mängd olika planka övningar kommer att stärka din kärna muskler, som är viktiga för en bra kärrhjulsluster. För att göra en grundläggande planka, börja med att ligga på marken eller på en träning matta, platt på magen med armarna utsträckta framför dig med handflatorna nedåt. Tryck din kropp från marken, magen parallellt med golvet, genom att höja upp på tårna och hålla armbågarna och underarmar på marken. Håll denna position i minst 30 sekunder, med tårna och armar för att stödja vikten av din kropp. Upprepa och bygga din kärna muskler.
  Arm övningar

  Öka din armstyrka också kommer att göra dina cartwheels starkare. Gör en mängd olika arm övningar, särskilt de som använder din egen kroppsvikt. Till exempel, gör armhävningar ett par dagar i veckan, med minst en vilodag i mellan så att dina muskler har tid att återhämta sig. Blanda upp det och inte bara göra den traditionella typen. Inkludera omvänd armhävningar, traditionella armhävningar gjort med armarna bredare och traditionella armhävningar gjorda med händerna som bildar en triangel på marken framför dig. Till exempel, för att stärka dina armar och kärna samtidigt, gör en krets av armhävningar och crunches. Detta kommer include10 crunches, 10 armhävningar, 10 omvända crunches, 10 triceps armhävningar, 10 breda armhävningar och 10 vänster-höger crunches. Börja göra varje krets fem gånger, och arbeta upp till att kunna göra varje krets 10 gånger. Addera