| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Orsaker till tidig inlösen

  Du kanske föredrar att rulla över och trycker på snooze-knappen, men du kommer inte ångra att få upp tidigt för att träna. Tidig fåglar är inte de enda som drar nytta av att utöva första sak på morgonen. Tidig träning hjälper dig att hantera din vikt, förbättrar humöret och sätter en sund tonen för dagen. Schemaläggning

  Den största fördelen att träna tidigt är helt enkelt det faktum att det innebär att du kommer att få din träning avklarat innan kraven från dagen stjälpa dig eller få dig att tappa entusiasmen. Cedric X. Bryant, chief motion officer för det amerikanska rådet om Motion, säger att morgon motionärer tenderar att vara mer konsekvent i montering i träning. Konsekvens är nyckeln om du vill bli mer fit eller gå ner i vikt.
  All-Day Fat Burning

  Starthjälp ditt system med morgon motion kan göra din kropp en effektivare fettförbrännande maskin hela dagen lång. En studie som publicerades i "International Journal of Obesity" i januari 2005 fann att när kvinnor utövas i ottan, ökade deras kroppens förmåga att oxidera fett vid frukost, lunch och middag, jämfört med dagar de inte tränar på morgonen. Damernas träningspass gjorde dem särskilt effektiv på att bränna enkelomättade fetter, som finns i nötter och vegetabiliska oljor.
  Vädret

  Tidig träning gör att du kan montera i din träning under en svalare del av dagen, vilket är särskilt relevant i värmen på sommaren. Även om det inte är coolt, du är åtminstone bättre tål varma temperaturer på morgonen. En studie som publicerades i januari 2009 frågan om "medicin och vetenskap i sportar och övar" fann att tiden till utmattning när du cyklar i en varm miljö var större i den tidiga morgonen. Forskarna förmodar att deltagarnas naturligt lägre morgonen temperaturen gjorde dem mer toleranta av värmen.
  Well-Being

  Träning första sak på morgonen kan öka ditt humör och vässa ditt sinne för att ange tonen för en hälsosam, produktiv dag. Författare Tom Rath och Jim Harter noterar i sin bok "Wellbeing: De fem viktigaste inslagen" den morgonen motion är en av de främsta indikatorerna på höga nivåer av välbefinnande i sociala, karriär, ekonomiska, fysiska och gemenskap delar av livet. En morgon träning ökar också dina dagliga energi nivåer, förutsatt att du inte snåla på sömn för att passa i. Addera