| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Stor & Lösa bukfett

  Att ha en betydande uppbyggnad av magen fett kan innebära dina rec ligan softball lagkamrater skämtsamt klappa magen för lycka innan varje spel, men situationen är inget att skratta åt. Inte bara kan ha en stor mage gör du saknar förtroende i vissa situationer, men det är också förknippat med ett antal allvarliga hälsorisker. Belly Fat Bland kvinnor

  MayoClinic.com rapporterar att det är vanligt för kvinnor att få mer magen fett när de blir äldre, men magen fett i alla åldrar är ohälsosamt bland kvinnor. Belly fett består av underhudsfett, som ligger direkt under huden, och visceralt fett, som sitter runt dina organ. Den senare är mer allvarliga och kan leda till sådana hälsoproblem som kolorektal cancer, hjärtsjukdomar och diabetes. Hos vissa kvinnor kan fett runt midjan vara resultatet av genetik.
  Belly Fat Bland Män

  Stor-bellied män kanske inte är så oroliga för sin image som överviktiga kvinnor, men magen fett hos män är mer än bara en kosmetisk fråga. Som med kvinnor, kan visceralt fett leda till sådana hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes och kolorektal cancer. Bland män, men bidrar denna ansamling av fett också till en ökad risk för sömnapné, som kan vara dödlig. Enligt MayoClinic.com, är det vanligt för män att förlora muskelmassa när de blir äldre. Med mindre muskler, kräver kroppen färre kalorier för att fungera, och om du inte minska ditt kaloriintag, kommer du ofta upplever fett tillväxt.
  Orsaker

  Även åldrandet och genetiska faktorer kan spela en roll i stort, lös mage fett, är det vanligt att människor att samlas fett i detta område genom att kontinuerligt förbrukar mer kalorier än de bränner. Detta kan vara resultatet av att leda en stor del inaktiva liv, ofta konsumerar en hög kalori diet eller båda. Det behöver inte nödvändigtvis ta lång tid för fett för att utvecklas, om du konsumerar 3500 kalorier mer än du bränner i en vecka, kommer du att få ett kilo fett Förlora magen fett Addera <. br>

  Bränna magen fett är inte nödvändigtvis lätt, men processen är enkel - du måste bränna mer kalorier än du förbrukar. Du kan göra det genom en rad olika metoder, men en gemensam strategi är att träna varje dag och minska kaloriintaget. Sikta på att spendera minst 300 minuter per vecka utföra sådana aeroba övningar som löpning, simning, hoppa rep och cykling. Styrketräning är också ett effektivt sätt att förlora fett, som att öka din muskelmassa tvingar kroppen att bränna fler kalorier. Även du kan klippa ditt intag av kalorier på flera sätt, till enkla kost förändringar överväga att inkludera ersätta läsk med vatten, konsumera mer grönsaker och småäta på hög-protein, hälsosamma livsmedel såsom nötter.