| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Enkla övningar att göra med små hantlar

  För många år sedan, var klockringning betraktas som en form av motion. Så att denna verksamhet skulle kunna utföras på natten, var klockan clackers ofta bort och dessa nu tysta motion enheter namngavs hantlar. Moderna hantlar har föga likhet med den ursprungliga versionen och är betydligt mer mångsidig. Lätta hantlar kan användas för en mängd olika övningar. Utför så många repetitioner som det tar att göra dina muskler börjar känna trött. Knälyft och Overhead Press

  knälyft och overhead press är en effektiv konditionsträning som också utmanar dina ben och muskler skuldra. Håll en hantel i varje hand och höja dina vikter till axelhöjd. Med armarna hålls på plats, börja löpa på plats. Lyft upp knäna tills låren är parallella med golvet, verkligen pumpa benen. När du är klar, slå armarna växelvis upp till taket. Som vänster ben kommer upp, punch uppåt med din högra arm och vice versa. Fortsätt tills du har avslutat det erforderliga antalet reps, t.ex. 30, eller sluta efter en viss tid, till exempel 60 sekunder. Håll dina abs stagade för att garantera din ryggrad är ordentligt stöd under denna övning. Addera Sskrivarens Arm Gungor

  Att utveckla dina axlar och armar och eventuellt öka din överkroppen hastighet Utför sprintern arm swing. Stå med fötterna axelbrett isär eller i sicksack hållning för stabilitet. Med en hantel i varje hand, böj armarna till 90 grader. Pumpa armarna framåt och bakåt så fort du kan för att replikera armen verkan tävlar. Fortsätt tills du har slutfört ett visst antal svängningar, till exempel 50 per arm, eller en förutbestämd tid har förflutit, exempelvis 30 sekunder.
  Shadow Boxing

  skuggboxning är en effektiv konditionsträning och, i kombination med lätta hantlar, kommer också tona dina axlar och armar. Med en hantel i varje hand, höja dina vikter så att de är på skuldran-nivå i framför kroppen. Adoptera ett förskjutet boxare hållning. Börja stansning som om du kämpar en imaginär motståndare. Inte punch kommer full effekt, kanske eftersom detta leda till personskada. Istället fingrarna emellan kort och hålla kontroll över vikterna. Fortsätt tills du har kastat ett visst antal slag eller en förutbestämd tidsperiod har förflutit.
  Utfall och Side Lateral Höjer

  Utfall arbeta dina ben och rumpa medan sidan laterala höjningar arbeta dina axlar. Utföra dessa två övningar samtidigt innebär att du arbetar ett stort antal muskler samtidigt, vilket avsevärt kommer att höja din puls och även resultera i massor av kalorier bränns. Stå med fötterna ihop och en hantel i varje hand. Ta ett stort steg framåt, böj benen och sänka din bakersta knä till inom en tum av golvet. Håll denna position och höjer armarna upp och ut till axelhöjd. Sänk armarna och trycka ifrån det främre benet för att återgå till utgångsläget. Utfall igen, men leder med det motsatta benet. Utför åtta till 15 repetitioner på varje ben.