| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Muskel övningar för cyklister

  Cykla långa sträckor eller mycket snabbt kräver en hög nivå av kondition. Dessutom kan starka muskler och god muskulär uthållighet förbättras också din cykel prestanda. Ofta ses som en lägre kropp aktivitet, använder cykling också många av dina överkroppen muskler, speciellt när du stiger upp och ur sadeln att sprint eller klättra en brant backe. Komplettera din cykel träning med styrketräning kommer att se till att dina muskler samt ditt hjärta och lungor är i toppskick för cykling. Pullups

  Pullups stärka dina armar och latissimus dorsi muskler, vilket är viktigt när du är ute i sadeln i en tuff hill climb eller sprint. Dessa muskler arbetar tillsammans för att hålla kroppen stabil som du stampar på pedalerna så hårt du kan. För att utföra detta arbete, hänga från en pullup bar med en overhand, axelbrett grepp. Böj armarna och dra upp hakan och över ribban. Långsamt sänka dig tillbaka till full vapen "stretch och upprepa. Du kan även utföra denna övning med en smalare, lömska, grepp för variation.
  Single-leg Box Knäböj

  cykling är en övervägande lägre kropp aktivitet, stark Benen är alla men nödvändigt. Dessutom är det viktigt att se till att båda benen är lika väl utvecklade för att minimera risken för skador. Single-leg box squats se till att alla vänster-till-höger styrka obalanser åtgärdas. Stå på ett ben på en knähöga steg. Med armarna utsträckta framför dig för balans, sätta sig på huk och nuddar golvet med fri fot. Stå tillbaka upp och upprepa. Vid slutförandet av din set, byta ben och utföra samma antal repetitioner på motsatta benet. Om du har en styrka obalans, utföra denna övning med din svagare benet först och matcha antalet repetitioner avslutade med starka ben.
  Boll Plankor

  bålstabilitet är viktigt för cykling. Midsection muskler måste ha tillräcklig styrka och uthållighet för att säkerställa att insatserna från dina armar och ben effektivt överförs till dina pedaler. Dessutom säkerställer en stark kärna som ryggraden ordentligt stöd och minskar risken för skador. Stabilitet bollen plankor replikera de grundläggande behoven hos en cyklist som bollen vickar på ungefär samma sätt som en cykel gör. Placera underarmarna på bollen och gå fötterna tillbaka så benen är raka och dina axlar, höfter och knän bildar en perfekt linje. Håll denna position i 30 till 60 sekunder och sedan slappna av. Håll inte andan, vilket kan höja ditt blodtryck. Addera Kettlebell Swings

  Tävlar kräver en snabb explosion av muskelaktivitet och kan göra skillnaden mellan att vinna ett race och avslutar tillbaka i förpackningen. Medan cykelteknik spelar en stor roll i sprint framgång, kommer ökad muskelkraft också hjälpa. Effekt rensar och rycker makt är traditionella och effektiva power-u-övningar, men de kan ta lång tid att bemästra, och är inte utan risker. Å andra sidan, är kettlebell gungor snabbt behärskar, är mycket lägre risk och utveckla kraften i dina höfter och muskler hamstring, som är avgörande tävlar och allmän cykling.

  Fatta din kettlebell med båda händerna och stå med fötterna axelbrett isär. Böj knäna något, skjut höfterna bakåt och sänker vikten mellan knäna. Med bröstet uppåt och axlarna bakåt, driva höfterna framåt och använda detta momentum för att svinga kettlebell upp till axelhöjd. Låt kettlebell att falla tillbaka ner och upprepa. Sikta på 25 till 30 svängningar per minut.