| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är modifierade armhävningar Bra för Shapely Arms?

  Människor är intresserade av toning upp sina armar skulle gynnas införliva modifierade armhävningar i sina rutiner. Övningen riktar effektivt ett par av musklerna i armar och om du utför den på en lämplig frekvens och volym, kommer du snart att se märkbara förändringar. Men till mer omfattande bygga välformade armar, kan du också infoga en annan övning så du rikta alla de stora övre extremiteterna muskler. Modifierade Pushups

  Modifierade armhävningar är precis som traditionella armhävningar, förutom att de är utfört med knäna på golvet istället för fötterna. Armhävningar är en kroppsvikt träning, så hur svårt de delvis beror på hur mycket du väger. Genom att sätta knäna på golvet, minskar du andelen kroppsvikt du måste lyfta. Modifierade armhävningar låta de som ännu inte har styrkan som krävs för att utföra traditionella armhävningar för att ändå dra nytta av övningen.
  Muskler

  Att utveckla välformade armar, du vill tona upp alla de stora musklerna i dina armar, som inkluderar dina axlar, biceps på framsidan av överarmarna, och triceps på baksidan av överarmarna. Modifierad armhävningar främst utveckla bröstet, men kräver också betydande bidrag från dina axlar och triceps. Övningen är oftast utförs med händerna anges något bredare än dina axlar, men om man flyttar dem till en smalare ställning så att dina händer är under dina axlar, du öka arbetsbelastningen på båda dina axlar och triceps.


  Biceps

  Modifierade armhävningar kommer att effektivt tona dina axlar och triceps, men att mer effektivt utveckla välformade armar, men du vill också införa en övning som riktar biceps. Biceps curls, vilket du kan göra med ett par hantlar eller en enda vägd skivstång, isolera biceps för att bygga tonen. Håll ner armarna i sidorna med handflatorna vända framåt. Håll armbågarna i din torso som du böjer dem, föra vikter upp mot dina axlar. Sakta tillbaka armarna till utgångsläget.
  Utbildning för Shapely Arms

  Maximera din övre arm träning för att bygga upp tonen genom att göra dem minst två gånger i veckan. Komplett tre uppsättningar av modifierade armhävningar, med varje uppsättning består av så många repetitioner som du kan pumpa ut. Eftersom mängden av motstånd från din egen kroppsvikt är statisk och kan inte ändras, är det omöjligt att föreslå repetitioner. Du vill att dina armar för att vara trött i slutet av varje set. Resten bara 30 till 90 sekunder mellan dina apparater. Om du införliva biceps curls i träningen, antingen göra dem när du är klar med modifierade armhävningar eller superset dem i uppsättningar av armhävningar. Supersetting efterlyser studsar fram och tillbaka mellan de två övningarna tills alla apparater är klara. För biceps curls, fylla tre uppsättningar av 12 till 15 repetitioner med en vikt som får dig att bli trött i slutet av varje set.