| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Skulle Runners göra sit ups?

  Löpning är en högintensiv sport som kräver hela din kropp vara i topp kondition. Trots att köra själv kan hjälpa dig att komma i bra form, är det viktigt att lägga styrka och toning övningar som situps för att hjälpa dig att behålla rätt form, få ut det mesta av din körning och förbättra din hälsa. Den Mage

  Enligt Harvard Medical School Harvard Health Publications, magmusklerna är nyckeln till god fysisk hälsa i vardagen. De magmusklerna inkluderar rectus abdominis, som löper längs mitten av magen från bröstbenet till ljumsken, den tvärgående abdominis, de interna obliques och de yttre obliques. Dessa muskler linda runt mitten av din kropp som en gördel, och de är inblandade i nästan varje rörelse av kroppen. Starka magmuskler hjälper till att stödja god hållning oavsett om du sitter vid ett skrivbord, böjd över att sätta på dina skor eller kör ner ett joggingspår. Dessutom kan starka magmuskler förhindra invalidiserande ryggsmärtor eller skador som kan påverka dig hela ditt liv.
  Mage och Running

  En stark kärna är viktigt att alla runner kroppsbyggnad. När du kör, din mage arbetar för att centrera hela din kropp och hålla ryggen och bäckenet stabilt. När ryggen och bäckenet anpassa ordentligt med varje löpsteg, kan du undvika vanliga kör skador som shin spjälor, stressfrakturer eller brustna ledband i knän, fotleder och fötter.
  Situp Form

  att slutföra en situp, börja med att ligga på rygg med knäna böjda i 90 graders vinkel och fötterna stadigt på golvet. Interlace fingrarna bakom huvudet, men hålla vikten på huvudet av dina händer. Förläng din hals och hålla hakan från bröstet när du använder kraften i magmusklerna för att lyfta överkroppen upprätt läge. Sänk dig sakta och upprepa i minst 10 repetitioner. Om du får ont i ryggen eller andra obehag, söka hjälp av en kvalificerad tränare för att guida dig.
  Ytterligare övningar

  Förutom situps, göra andra övningar för att stärka din kärna för att köra. Side crunches är idealiska för fast och tonen den sneda muskler belägna längs midjan och sidorna av kroppen. Andra övningar som yoga, pilates och dans kan också arbeta dessa viktiga muskelgrupper i mittsektionen för att stödja och stärka hela kroppen. Införliva 10 till 15 minuter av ab-toning motion minst två till tre gånger i veckan för maximal nytta.