| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilka Muskler Har Kettlebell Arbete Renegade Row?

  Kettlebells började användas av ryska starka män i 1700-talet. Eftersom de är mångsidig och enkel att använda, är kettlebells alltmer ses i gym och program träning. Renegade raden, utvecklad av fystränare John Davies, är en utmanande övning som hjälper till att bygga styrka, flexibilitet och balans. Rådfråga en certifierad tränare om du är osäker på hur man gör kettlebell överlöpare rader. Prestanda

  Kettlebell avfällings rader rikta en mängd muskler. Att förstå den exakta tekniken för att utföra träning är viktigt att uppskatta hela skalan av musklerna arbetade. Att göra kettlebell överlöpare rader, placera två kettlebells på golvet i axelbredd. Fatta varje kettlebell och antar pushup position med armarna fullt utsträckta, och fötterna ungefär höftbredd. Förbered din kropp och flytta din vikt på ena armen för att stödja din kropp. Rad kettlebell i andra armen mot midjan, sänk den mot golvet. Växla varje arm, eller komplettera din önskat antal reps för en arm innan rodd med andra armen.
  Upper Back

  Dina lats, eller latissimus dorsi, och bak deltoids sparka in för att dra armen bakåt när du ror kettlebell uppåt. Dina rhomboids och mellersta trapezius sparka in för att rotera skulderbladet som toppen av rörelsen när du ror kettlebell till midjan. Lats och rhomboids hjälper också stabilisera ditt skulderblad på sidan av din bärarm som du greppar den stationära kettlebell på golvet.
  Arms

  intervall av muskler såsom brachioradialis, Pronator teres och palmaris longus som gör upp din underarm är ständigt engagerad som du greppar kettlebell handtagen. Dina biceps arbetar för att böja armbågen när du ror kettlebell, och triceps hjälpa till att hålla din stödjande arm rakt.
  Stabilisatorer

  stabilisator muskler i din kärna är starkt engagerade för att upprätthålla kroppens ställning - höfterna i linje med ryggen - som du utför överlöpare rader. Dessa inkluderar de olika muskler som utgör din abs, exempelvis rectus abdominus, den tvärgående abdominus, tillsammans med de inre och yttre obliques. De andra stabiliserande muskler inkluderar dina höfter och Erector spinae i nedre ryggen. Dina glutes och hamstrings hjälper också att hålla höfterna i linje med ryggen, medan dina quadriceps hjälpa till att hålla benen raka när du utför övningen.