| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Låta kroppen vila Efter träningen

  Vila när man försöker bygga styrka är kontraproduktivt intuitivt, men det är absolut nödvändigt för att undvika överträning och göra fitness vinster. Kroppen anpassar sig till nya stress, och anpassningen tar tid. En kropp otillräckligt återhämtat kommer att betonas, och kommer att lagra fett istället för att använda det som bränsle. Lyssna på din kropp och förstå vikten av resten kommer att resultera i mer produktiva workout rutiner och större vinster fitness. Lämplig Ömhet

  Efter ett träningspass, är det rimligt att förvänta sig en viss mängd av träningsvärk, oftast inom några timmar eller på vakna följande morgon. Denna fördröjd debut träningsvärk är vanligt, men det bör beaktas för vad det är: mikroskopiska tårar i muskelvävnaden. Om smärta /obehag är mild, kan du fortsätta med lättare styrketräning eller lätta cardio, vilket även kan ge viss lättnad för dina värkande muskler.
  Vikten av Rest
  < p> Låta kroppen vila är mer engagerade än bara koppla av efter en ansträngande aktivitet. Medan en liten "R & R" är trevligt, är syftet med vila så att dina muskler tid att anpassa sig till nya eller mer intensiv stress som du har placerat på den medan du tränar. Utan vila, du får inte de typiska fördelarna med motion: ökad bentäthet, ökad muskelstyrka och storlek, och ökad uthållighet. Överträning kan orsaka trötthet, humörsvängningar, skada och nådde en konstant eller till och med minskad lämplighet. Inte få den återhämtning du behöver kan inte bara stoppa dig från att göra fitness vinster, kan det vända faktiskt en del av de framsteg du har arbetat så hårt för.
  Hur Låt kroppen vila

  Som med alla saker relaterade fitness - du har alternativ för hur man kan återhämta sig efter ett träningspass eller en konkurrenskraftig säsong. En av de bästa sakerna du kan göra är att helt enkelt sova så att du kan helt läka både fysiskt och mentalt. En viktig aspekt av återvinning inom varje individs träning är det uppvärmning och nedvarvning. Tänk dig att hoppa från en badtunna på en kall pool med ingen tid mellan att anpassa sig till temperaturförändringar. När du tränar utan att värma upp eller kyla ner, är det samma reaktion ditt hjärta, lungor och muskler har. Låt din kropp möjlighet att successivt arbeta upp att utöva och sakta komma tillbaka från det. I mellan set bör du låta din kropp minst 30 till 60 sekunder på återhämtning också. Detta verkar vara en obetydlig mängd av tid, men det kan betyda skillnaden mellan att bränna ut och uthärda genom resten av träningen.
  Nutrition under viloperioder

  Research utförs i Maastricht University Medical Center visar att konsumera stora mängder protein direkt efter ett träningspass har positiva effekter på återhämtningen av muskeln. Du bör ta i någon form av näring och vätska inom en timme att slutföra din träning. För vissa kan handlingen att vila verkar en irritation när de hellre skulle arbeta ut, men tränar utan vila kan liknas vid matlagning utan värme -. Ni helt enkelt inte kommer att komma långt