| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kaloriförbränning genom Pool Running vs Mark Running

  Köra i en pool bränner fler kalorier än att köra på land. Vatten fungerar som en flytande vikt maskin och adderar motstånd runt benen. Detta innebär att du måste förbruka mer energi när man kör i vatten jämfört med att köra samma hastighet på land. Och eftersom att använda energi innebär bränna kalorier, kommer du att bränna fler kalorier om du kör i vatten än kör på land. Vattentäthet stärker också benmusklerna och muskler bränner kalorier hela dagen, även vid vila. Kalori Kostnad

  kalori kostnaden är helt enkelt hur många kalorier du förbränner under träning. Den beräknas genom att titta på mängden muskelmassa aktiverad, typ av genomförda övningar, längd av aktiviteten och intensiteten i aktiviteten. Löpning i vatten har ett högre kalori kostnad jämfört med att köra på land, om den tid som kör, hastighet och intensitet är desamma.
  Water Resistance

  motstånd rörelse utförs med en genomsnittlig hastighet i vatten uppskattas till cirka 12 till 15 gånger så stor som jorden motion, enligt aerobics och Fitness Association of America. Mer arbete krävs för att uppnå samma hastighet som jorden springa, vilket resulterar i mer brända kalorier. Det är svårare att lägga motstånd medan
  Mark Resistance

  kör på land jämfört körs i vatten. För att skapa motstånd när du kör på land, måste du ändra kör kursen genom att springa uppför backar eller trappor, bära ett vägt väst eller någon annan typ av objekt att lägga vikt eller köra mot någon typ av kraft som drar mot dig såsom en fallskärm vest eller vind.
  Calorie Count

  En 30-minuters vatten-kör session bränner cirka 345 kalorier för en 150-pound person, medan samma person som kör i 30 minuter på land skulle bränna cirka 288 kalorier. Mängden brända kalorier är baserad på kroppsvikt, hastighet och tid. En tyngre person skulle bränna mer kalorier per session jämfört med en lättare vikt personen, men oavsett vad vikten kommer fler kalorier ska brännas körs i vattnet än på land.