| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Notering av övningar för aktivitetsnivåer

  Du vet säkert att motion kan hjälpa dig att behålla en hälsosam vikt, men det finns ett antal andra fördelar som är förknippade med regelbunden fysisk aktivitet, inklusive några du kanske inte vara medveten om. Enligt MayoClinic.com, kan utöva ett par gånger i veckan hjälper dig att bekämpa ohälsa och sjukdom, bekämpa depression, främja bättre sömn och ger dig mer energi under hela dagen. Oavsett vad din nuvarande aktivitetsnivå, är det viktigt att utveckla och upprätthålla en varierad träningsrutin som innehåller både konditions-och styrketräning övningar så att du kan dra alla dessa fördelar. Vare sig du är nybörjare eller en veteran fitness buff, det finns massor av olika övningar för att prova. Nybörjare Cardio
  p Om du är ny på cardio, upprepar detta mantra: Ta det lugnt. En av de största misstagen nybörjare gör är att man börjar för stark och sedan bränna ut på grund av utmattning eller skada. Du måste fokusera på gradvisa ökningar i intensitet och varaktighet för din cardio aktiviteter. Du kan börja med promenader tre eller fyra dagar per vecka i 15 minuter, arbetar för att öka din takt och längden på din promenad som du blir mer vältränad. Cykling, simning eller aerobics är också cardio träning som också kan göras på en lägre intensitet, eller så kan du hoppa på en elliptisk tränare eller roddmaskin om du har dem tillgängliga. Addera Advanced Cardio

  Avancerad konditionsträning är lämplig för personer som har erfarenhet av att arbeta ut och har bibehållit en stark kondition. Dessa övningar är mycket mer krävande och kräver en hög nivå av styrka och uthållighet att slutföra. Advance hjärt aktiviteter inkluderar: hoppa rep, sprinta, kör split intervall eller gå till en spinning klass. Bergsklättrare och sprintar trappa ger också en hög intensitetsnivå för din konditionsträning.
  Nybörjare Styrketräning

  Styrketräning övningar resulterar i starkare muskler och ett mer tonad kropp. Dessa kan göras med antingen vikter eller din egen kroppsvikt för resistens. Liksom cardio, om du just har börjat, måste du ta det lugnt och inte överdriva det på vikter eller reps. Till exempel, under den första veckan, gör en uppsättning av reps på övningar som crunches, glute broar och plankor sidan, vila i 30 sekunder i mellan drag. Som din kondition ökar, kan du avancera till övningar såsom armhävningar eller pull-ups, eller du kan göra mer utmanande variationer av dessa, såsom en hand armhävningar eller viktade pull-ups. Om du vill träna styrka med vikter, grundläggande drag, inklusive biceps, triceps extensions och pressar ben är bra för nybörjare.
  Avancerad styrketräning

  Avancerad styrketräning kan huvudsakligen ske genom att lägga till fler reps eller vikt, men det finns också vissa övningar som är mer utmanande helt enkelt på grund av hur de är klara. Till exempel, boll pikar eller medicin boll armhävningar är svårare inte bara på grund av det krävs fysisk styrka utan även balans och koncentration som behövs för att göra dem. I vikt rum, kan du lägga in super-apparater, som är olika övningar görs med nästan ingen vila mellan eller tvingade repetitioner med tunga vikter och bistånd av en partner.